X-ääniä / Uutiset / pelaaja.fi

X-ääniä

24.04.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
3

Kolmatta X-Men-elokuvaa odotellessa voi potea hyvää oloa tietäen, että pakolliseen lisenssipeliin on palkattu liuta näyttelijöitä esittämään valkokankaalta ja sarjakuvista tuttuja mutanttisankareita.

Tähtilaiva Enterprisen kapteeni Picardina tunnettu Patrick Stewart on hoitanut aiemmin X-Men-pelien ääninäyttelyn, mutta nyt peliin on saatu myös muiden mutanttien ääniä. Näistä merkittävin kiinnitys on Wolverinea näyttelevä Hugh Jackman, mutta myös Jäämies Bobby Draken, Shawn Ashmore, ja sini-ihoisen Painajaisen, Alan Cumming, mukanaolo on hyvä juttu.

Saksalaista siirtyjää, Painajaista, ei tosin nähdä elokuvassa. X-Men: The Official Gamen tapahtumat sijoittuvat aikaan hieman ennen elokuvaa, joten se ongelma on sillä kuitattu. Saa nähdä, selviääkö se, miksei sinistä mutanttia nähdä elokuvassa, pelissä.

Peliprojektiin – sen synkkaamiseen elokuvan kanssa – on palkattu käsikirjoittaja Zakk Penn. Toivottavasti mies jaksaa panostaa pelin tarinaan, ne kun kestävät harvoin lähempää tarkastelua.

X-Men: The Last Standin ensi-ilta on toukokuussa. X-Men 3 -peli julkaistaan samoihin aikoihin DS:lle, GameCubelle, GBA:lle, pc:lle, PS2:lle ja Xboxille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Itse peli on kyllä täyttä lisenssipeliroskaa.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Oletko jo kokeillut?

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Joo, vuokrasin tuon Xbox 360-version hubihubista.

Nostoja