X-COM-luojan seuraava strategiaeepos Phoenix Point päivättiin – PS4-versio myös tulossa

Phoenix Point aloittaa pc-taktikoinnin joulukuussa. Perässä saapuvat Xbox- ja PlayStation 4 -versio.

2.11.2019 18:17

Muutamaan otteeseen myöhästellyt Phoenix Point on saanut uuden tarkan julkaisupäivän. Nykytiedon mukaan alienien ja ihmiskunnan seuraava kohtaaminen alkaa pc:llä Epic Game Storen kautta joulukuun 3. päivä, mitä seuraa alkuvuodesta vielä Xbox One -versio.

Vahvistus on saatu samalla sille, että peli on matkalla PlayStation 4:lle. Kyseinen versio saadaan ulos joskus Xbox-version jälkeen.

Perusversio Phoenix Pointista on kustantamassa noin 40 euroa. Sen rinnalle jakeluun tuodaan noin 30 euron kausikortti, joka tuo lisäpelattavaa peliin eri lisäsisältöpaketin voimin. Näistä kolme maksavat yksittäin ostettuna viitisen euroa ja kaksi kymmenen euroa. Niiden kaikkien julkaisun pitäisi tapahtua ensi vuoden aikana.

Lisäsisältö on ilmaista kaikille heille, jotka tukivat peliä ennen tämän vuoden maaliskuuta.

Phoenix Pointia on kehittänyt viimeiset vuodet pelistudio Snapshot Games X-COM-sarjan luoneen Jualian Gollopin vetämänä. Se onkin eräänlainen henkinen seuraaja strategiaklassikoille muutamilla modernisoinnilla, kuten pelaajan käytäntöjen mukaan mutatoituvilla vastustajilla ja eri ihmisosapuolilla.

Lähde: Snapshot Games

Lisää luettavaa