X-COM-luojan seuraava strategiaeepos Phoenix Point päivättiin – PS4-versio myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

X-COM-luojan seuraava strategiaeepos Phoenix Point päivättiin – PS4-versio myös tulossa

2.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Phoenix Point, XCOM, Julian Gollop, Strategia, julkaisupäivä, 3. joulukuuta,

Muutamaan otteeseen myöhästellyt Phoenix Point on saanut uuden tarkan julkaisupäivän. Nykytiedon mukaan alienien ja ihmiskunnan seuraava kohtaaminen alkaa pc:llä Epic Game Storen kautta joulukuun 3. päivä, mitä seuraa alkuvuodesta vielä Xbox One -versio.

Vahvistus on saatu samalla sille, että peli on matkalla PlayStation 4:lle. Kyseinen versio saadaan ulos joskus Xbox-version jälkeen.

Perusversio Phoenix Pointista on kustantamassa noin 40 euroa. Sen rinnalle jakeluun tuodaan noin 30 euron kausikortti, joka tuo lisäpelattavaa peliin eri lisäsisältöpaketin voimin. Näistä kolme maksavat yksittäin ostettuna viitisen euroa ja kaksi kymmenen euroa. Niiden kaikkien julkaisun pitäisi tapahtua ensi vuoden aikana.

Lisäsisältö on ilmaista kaikille heille, jotka tukivat peliä ennen tämän vuoden maaliskuuta.

Phoenix Pointia on kehittänyt viimeiset vuodet pelistudio Snapshot Games X-COM-sarjan luoneen Jualian Gollopin vetämänä. Se onkin eräänlainen henkinen seuraaja strategiaklassikoille muutamilla modernisoinnilla, kuten pelaajan käytäntöjen mukaan mutatoituvilla vastustajilla ja eri ihmisosapuolilla.

Lähde: Snapshot Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Early Access edition vaihtuu retail editioniksi 8 marraskuuta

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Sen jälkeen kun tiputtivat Linux-tuen, niin meni suurin mielenkiinto projektia kohtaan. Ellei peli nyt ole järisyttävän erinomainen tai Linux-versio tule myöhemmin, niin passaan tämän teoksen muuten kyllä.