X-COMin isä paljasti kokonaan uuden taktikointipelin / Uutiset / pelaaja.fi

X-COMin isä paljasti kokonaan uuden taktikointipelin

19.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

X-COM-sarjan reilut 20 vuotta sitten luonut Julian Gollop on paljastanut varoen seuraavan pelinsä. Kuluvalla viikolla mies ja tämän Snapshot Games -studionsa avasivat kotisivut projektille nimeltä Phoenix Point, jonka Gollop on kuvaillut tarjoavan sekä vuoropohjaista ja taktista toimintaa että myös maailmatasolla tehtävää strategiointia.

Tähän mennessä Phoenix Pointista saadut yksityiskohdat jäävätkin sitten aikalailla siihen. Lisäinfoa voi kyllä yrittää saada irti vielä pelin kotisivuilta löytyvästä taustakuvasta (kts. uutiskuva). Sen perusteella Phoenix Point olisi sisältämässä ainakin jonkinlaisia yliluonnollisia elementtejä.

Gollopin ja Snapshot Gamesin viimeisin peli on ollut viime vuonna early access -vaiheen kautta julkaistu velhotaktikointipeli Chaos Reborn, jonka kehitys tapahtui osin Kickstarter-joukkorahoituksen tuella. Peli oli käytännössä eräänlainen uusioversio alunperin vuonna 1985 julkaistusta Gollopin Chaos: The Battle of Wizards -pelistä.

Gollop on Twitter-tilillään luvannut, että kehitystyö myös Chaos Rebornin parissa jatkuu edelleen Phoenix Pointin rinnalla.

Lähde: Phoenix Point (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.