X-siivet ja TIE-hävittäjät valmiiksi! Star Wars Squadrons paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

X-siivet ja TIE-hävittäjät valmiiksi! Star Wars Squadrons paljastettiin

14.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
4
Star Wars Squadrons

Electronic Arts paljasti seuraavan Tähtien sota -pelinsä. Tällä kertaa pelaajat suuntaavat galaksin hävittäjäalusten puikkoihin Star Wars Squadronsissa.

EA julkisti Squadronsin Twitterissä kiusoittelukuvan kera nopeasti sen jälkeen, kun samainen kuva vuoti Microsoft Store -kauppapaikkaan. Tviitissä ilmoitettiin myös pelin saavan ensitrailerinsa huomenna 15. kesäkuuta. Se lähetetään suorana YouTubessa kello 18:00 Suomen aikaa.

Ensimmäisen tviitin jälkeen EA julkaisi vielä toisenkin kiusoittelukuvan.

Squadronsin julkaisuaikataulusta ei vielä toistaiseksi ole tietoa. Pelin kehittäjän uskotaan olevan EA:n oma EA Motive -studio, jonka Kotakun Jason Schreier aiemmin kertoi työstävän Project Maverick -koodinimellä tunnettua Tähtien sota -peliä. Muun muassa Motiven oma Mitch Dyer vaikuttaisi myös olevan melko innoissaan Squadronsin julkistuksesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Hmm, olisikos tämän tyylinen: Star Wars: Rogue Squadron 3D ? Ainakin nuo kuvat vähän viittaisivat ns pelkästään lentopeliksi. Niin ja olihan se x-wing vs tie :p.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jes! Rogue Squadronista lähtien tällaista onkin odotettu! Ihme hommaa ettei ole saatu sen jälkeen yhtään sen genren edustajaa SW-lisenssillä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Tie Fighter tyylinen peli olisi kova juttu

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Taas annettava kehuja silloin kun kehuille on sijaa. Vihdoin näyttää siltä, että EA alkaa ymmärtää mitä sillä Star Wars -lisenssillä kuuluu tehdä. Ainakin traileri herätti mielikuvan tarinallisesta yksinpelikampanjasta.

Kun CIG ei nähtävästi saa edes sitä Squadron 42:ta koskaan ulos, niin toivotaan, että EA nyt tarjoaa janoon sammutusta. Elitestä ei oikein ole korvaajaksi, kun se on enemmän avaruusrahtarisimulaatiota kuin räjähtävää toimintaa.

Nostoja