Xbox 360 myi PS3:a enemmän Japanissa / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox 360 myi PS3:a enemmän Japanissa

9.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
98

Japanin lista on tällä viikolla kaikkea muuta kuin tuttu ja turvallinen. DS ja PSP pitävät johtopaikkoja edelleen, ja Wii on odotetusti kolmantena. Todellinen pommi tulee kuitenkin vastaan neljänneltä sijalta: Xbox 360 myi tällä viikolla PS3:a ja PS2:a enemmän.

Tämä todistanee sen, että myös Xbox voi myydä Japanissa, jos kiinnostavia pelejä löytyy.

DS - 78 552
PSP - 59 714
Wii - 37 617
Xbox 360 - 17 673
PS3 - 17 434
PS2 - 10 209

Lähde: Media Create

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Hieno juttu boxille. Eipä muuten PS3:n hinnan alennus ole paljoakaan hyödyttänyt myynneissä. Onkos muuten se valkoinen PS3 jo julkaistu Japanissa ?

Seuraavaksi Xbox360 menee PS3:n ohi varmastikkin Lost Odysseyksen julkaisun yhteydessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pleikalle ei olekkaa tulossa mitään muita yviä pelejä kuin uncharted joten ei ihmekkään jos ei maasiina käy kaupaks. Tai no tuskin toi uncharted japskei muutenkaan kiinnostaa, eli heille ei ole mitään pelejä ennen kuin mgs 4 tulee myyntiin. Eli näillä näkymin kesällä tai syksyllä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Alkaa boxi menestyä Japanissa viimein. Ace Combat lienee jonkin evrran nostanut ostoa, kuten Blue Dragon ja tuleva Lost Odyssey.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japanilaisille suurin syy olla ostamatta XO on kynnys ostaa joku muu kuin kotimainen elektroniikkatuote. Tämä on joka tapauksessa hieno saavutus ulkomaiselta konsolilta, koska ei kenenkään ulkomaisen pitäisi voida myydä Japanissa enemmän kuin PS2 tai 3. Saa nähdä alkaako jää murtumaan pikkuhiljaa Japanissakin.

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Joo, niinhän se olikin. Mietinkin tuossa itsekseni, että mitäs Japanilaisia kiinnostavia pelejä tässä nyt olikaan, mutta alas, vieras vastasi: Ace Combat! Ja Lost Odysseyhän on tulossa. PS3:n tilanne ei kauhean hyvältä näytyä, lisää JRPG:tä kehiin!

Käyttäjän Vierailija kuva
Vierailija

"Alkaa boxi menestyä Japanissa viimein. Ace Combat lienee jonkin evrran nostanut ostoa, kuten Blue Dragon ja tuleva Lost Odyssey."

Eipä se Blue Dragon vaikuttanut myyntiin juuri lainkaan tosin peli ei hyvä olekaan. Lost Odyssey vaikuttaa aivan liian lamelta, siis Lost Odysseyllako kilpaillaan FFXIII:ista vastaan? Gimme a break man. Ace Combatin vaikutus myyntiin on kyllä helppo havaita. Japanilaiset rakastavat arcadelentelyä. Hyvä XO:lle tosin PS3lla on ollut kovin hiljaista eikä japanilaisia kiinnostavia pelejä ole tullut, näin puolustukseksi. Ihme että edes valkoinen malli ei myy siis jos on jo julkaistu?

"PS3:n tilanne ei kauhean hyvältä näytyä, lisää JRPG:tä kehiin!"

PS3:lle ollaan tekemässä enemmän suuren luokan JRPG:itä kuin XO:lle eikä XO:n nykyisistä kuin Eternal Sonata ole ihan ok, kelpaa näin paremman puutteessa -tasoa. Ne pari muuta onkin sitten aikamoista roskaa. PS3:lle saisi kyllä tulla vähän nopeammin joku hyvä JRPG kun niitä ei olla nykyisillä laitteilla vielä oikein nähty... Eikä vielä yhtään Sonyn raudalla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ensi viikolla boxi putoaa taas sinne ~3k tasolle. Yllätys.

Marion floppaamisen lisäksi ei paljon vaikutusta Wiin myyntiin. PS3 tulee 40GB:n julkaisuviikolla myymään enemmän.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

käsikonsolit menee omia menojaan:)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Seuraavaksi Xbox360 menee PS3:n ohi varmastikkin Lost Odysseyksen julkaisun yhteydessä."

En olisi niin kovin varma... Peli näyttää hyvin keskinkertaiselta. Kaikki on todella laimeaa, aina päähenkilöstä grafiikoihin.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Todella hienoa ja osittain jopa yllättävääkin. Toivottavasti myynti myös jatkuu.