Xbox 360 -pelaajat saivat lisää ilmaista räiskintää / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox 360 -pelaajat saivat lisää ilmaista räiskintää

27.03.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Crytek-studion Warface-ilmaisräiskinnän betatesti on avautunut Xbox 360:llä.

Warface tuotiin jo viime kuussa Xbox 360 -pelaajien ulottuville suljettuna betatestinä. Nyt peli on tarjolla kuitenkin tarjolla pelaajille ilman erillistä rekisteröitymistä, kunhan käytössä on maksettu Xbox Liven kultajäsenyys. Warfacen avoin beta sisältää kolme pelimuotoa pelaajien välisiin kahinoihin sekä tekoälyä vastaan käytäviä taisteluita tarjoavan yhteistyöpelitilan. Peliin lupaillaan säännöllisiä sisältöpäivityksiä sekä päivittäisiä tehtäviä.

Luokkapohjaiseen räiskintään keskittyvä Warface julkaistiin avoimena betatestinä pc:lle viime lokakuussa. Lukaise Pelaajan tunnelmat pc-versiosta täällä!

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

näyttää että olis matkittu battlefieldistä.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä äxäbox

näyttää että olis matkittu battlefieldistä.

Miltäs ne muut FPS pelit näyttää?

Käyttäjän Leipuri kuva
Leipuri
Lainaus käyttäjältä TheViltsuZ

Miltäs ne muut FPS pelit näyttää?

Tämä ainakin näyttää tekstuurimössöltä pelatessa.

Tunnin verran tullut pelattua versus modissa, joka käytännössä on team dm. Matseihin pääsee nopeasti ja pelaajia tuntuu olevan. Kentät ovat pieniä, joissa käydään asemasotaa ja viskotaan kranaatteja niin maan perkeleesti. Ohjaus on bäfämäisen kankeaa ja ottelut melko lyhyitä. Rumaa katsottavaa mutta jotenkin hauskaa kaikessa yksinkertaisuudessaan. Voisi luulla että CS/CoD/Bäfä heitetty blenderiin ja tässä tulos. Ei siinä, kyllä tätä ilmaiseksi pelaa ihan mielellään niin kauan kuin uutuuden viehätystä riittää.

Nostoja