Xbox 360 uudistuu tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox 360 uudistuu tänään

19.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
100

Xbox 360 uudistuu tänään, kun Microsoft julkaisee New Xbox Experience -käyttöliittymän. Käyttöliittymä latautuu itsestään tästä päivästä lähtien konsolin käynnistyksen yhteydessä. Päivitys vaatii verkkoon kytketyn Xbox 360 -konsolin, jossa on vähintään 128 megatavua vapaata tallennustilaa. Kovalevyttömän Xbox 360 -konsolin omistajan kannattaa tutustua Microsoftin tarjoukseen.

New Xbox Experience tuo mukanaan kokonaan uudistuneen Dashboardin. Käyttöliittymän ulkonäkö on pistetty kokonaan uusiksi ja mukaan on tuotu paljon uusia ominaisuuksia. Päivityksen jälkeen esimerkiksi Xbox 360 -pelit on mahdollista asentaa kovalevylle, ja pelaajat saavat käyttöönsä itseään kuvaavat Avatar-hahmot.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aamulla ei toiminut toivottavasti koulun jälkeen.
-Cybermario

Käyttäjän Leise kuva
Leise

Vai että ihan "käyttöjärjestelmä". Käyttöliittymä olisi ehkä hieman parempi ilmaus.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vai että ihan ”käyttöjärjestelmä”.

Kyllä siinä on päivitetty käyttöjärjestelmäkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

onk tommonen avatar hahmo pakko tehdä. en haluais ne on niin rumia.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tuopa onkin hyvä. Täytyypä laitella X0 päälle.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Niin joo tosiaan,sama kyssäri kuin vierailijalla,et onko noit imo rumia avataria pakko tehdä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Millonhan tämä päivitys tulee...ei toiminut ainakaan äsken vielä....

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Toivottavasti tulisi pian. Muut jutut ei paljoa kiinnosta, kuin se että saan pelit kovalevylle! Gears of War kakkosen tungen ainakin sinne, kun sitä pelaan lähes koko ajan. Avatar hahmotkin kiinnostaa, toivottavasti saa kustomoida yhtä hyvin ja monipuolisesti kuin Mii dudeja. Uusi käyttiskin vaikuttaa paremmalta, ainakin Windows Livessä on kun se pätsi eilen tuli.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Ääh,Ei tarttee miinustaa miun asiallisia kysymyksiää. :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee