Xbox 360:n hinta laskee / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox 360:n hinta laskee

20.08.2007 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
101

Microsoft laskee Xbox 360:n hintaa Euroopassa ensi perjantaina 24. elokuuta. Kahdenkymmenen gigatavun kovalevyllä varustettu Premium-malli halpenee 50 eurolla, joten sen uusi ohjehinta on nyt 379 euroa. Kovalevyttömän Core-konsolin uusi hinta on puolestaan 299 euroa, eli 20 euroa vähemmän kuin aiemmin. Premium-konsoleita saattaa tosin jo nyt löytää uutta suositushintaa halvemmalla, joten ei ole varmaa, miten alennus näkyy käytännön hinnoissa.

Samalla kauppoihin tulee uusi 479 euron Xbox 360 Elite -malli, jossa on 120 gigatavun kiintolevy ja mustat kuoret. Eliteä mainostetaan tässä vaiheessa myös parhaan kuvan- ja äänenlaadun antavan HDMI-liitännän avulla, vaikka Microsoft on myöntänyt lisäävänsä HDMI:n hiljalleen myös muihin Xbox 360 -malleihin.

Eliten lisäksi myyntiin tulee mustalla Elite-värimaailmalla varustettuja lisälaitteita, kuten ohjaimia ja akkuja sekä erillinen 120 gigatavun kiintolevy.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

Hintojen alennus on aina loistava uutinen.

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Ens perjantaina täytyy käydä hakemassa Elite kotiin.

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Vai pitäskö odottaa ensi vuoteen kun tulee
Xbox360 Ultimate jossa on sisään rakennettu HD-DVD asema...

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Aina kun hinnat alenee niin se on hyvä juttu, kuten jo Tuninki siihen jo hieman viittasi.Elite ois kyl kiva voittaa siit Pelaajan kisast.... ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Kahdenkymmenen gigatavun kovalevyllä varustettu Premium-malli halpenee 50 eurolla, joten sen uusi ohjehinta on nyt 379 euroa.''

Premiumia myydään jo 329 eurolla.

Käyttäjän Templar kuva
Templar

Paljonkos toi Elite tulee maksamaan? Olis meinaa 360 hankinnassa kun isä sanoi että jos saan 200 euroa kokoon niin hän maksaa loput ja nyt olis koossa 155 euroa, joten vain 45 euroa puuttu!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toinen alennus on tulossa ennen joulusesongin alkua, uskokaa huviksenne.

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

Eliten hinta taitaa olla jotain about 500€..

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

loistava juttu ja ei noi enää kovin pahan hintaisia ole. elitekin on sillai ihan kohtuuhintainen. tuo eliten kovo on vaan ihan sairaan hintainen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Paljonkos toi Elite tulee maksamaan? Olis meinaa 360 hankinnassa kun isä sanoi että jos saan 200 euroa kokoon niin hän maksaa loput ja nyt olis koossa 155 euroa, joten vain 45 euroa puuttu!"

Your average xbox owner...