Xbox 360:n hinta laskee / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox 360:n hinta laskee

22.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
43

Japanin Microsoft paljasti julkaisevansa Japanissa uusia Xbox 360 -malleja alennetuin hinnoin. Uudet mallit ja hinnanalennus julkaistaan marraskuun ensimmäisenä päivänä.

39 795 jenin eli 242 euron hintainen Premium-malli myydään nyt 34 800 jenin eli noin 211 euron hintaan. Coren uusi hinta on 168 euron pinnassa alennusten jälkeen. Japanilaiset saavat myös rajoitetun määrän Value Pack -versiota laitteesta, joka sisältää Premium-konsolin ja Forza 2:n ja Viva Piñatan. Value Pack -mallia myydään myös 211 euron hintaan.

Forza 2:n ja Viva Piñatan sisältävä paketti saapuu myös Eurooppaan marraskuun alussa. Paketin on vahvistettu maksavan Euroopassa 369 euroa.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Microsoft selvästi huolissaan PS3:n uusista malleista ja hinnoista, kun tällälailla alkanut myös hintoja laskemaan. Kovaa kilpailua luvassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kakka myydään halvalla pois!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kakka myydään halvalla pois!"

Totta, PS3:n hintaakin alennettiin jo.

Käyttäjän Snake kuva
Snake

Jos tämä hintojen alennus jatkuu, voisin itsekkin ostaa Xboxin PS3:sen viereen. Boxilla on kuitenkin lukuisia hyviä pelejä joista jään paitsi, kun en konsolia omista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näin alkoi kilpailu ja wii tippuu pois.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Miksi Japanissa pitää olla halvempaa kuin meillä täällä Suomessa.. :(

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kylläpäs on hyvä juttu näin kuluttajan kannalta. Ei ole enää teholaitteet hinnoillapilattuja.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vaikka MS ja Sony yhdistäisi voimansa ja PS3:a ja XO:ta saisi yhteishintaan eurolla, japsit ostaisi silti vain DS:ää/Wii:tä ja vauvanhoitopelejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Miksi Japanissa pitää olla halvempaa kuin meillä täällä Suomessa.."

Vaikka elektroniikka ja muut pikku seikat ovat halvempia Japanissa, niin moni muu asia on kalliimpaa. Ruoan tekeminen kotona on kohtuu kallista ja erilaiset kulut pitkin vuotta, sähköstä kaasuun ja lämmitykseen maksaa maltaita verrattuna Suomeen. Jossain ne alennukset ja hintaerot kohtaavat, jos Suomeen vertaa.

Uutisesta sen verran, että Core 360 maksaa melkein saman kuin Wii Japanissa. Menekkiä ei 360:llä hirveästi ole, joten hinnat tulevat väkisinkin alas, jotta käyttäjäkuntaa saadaan kasvatettua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Näin alkoi kilpailu ja wii tippuu pois."

Wii tippuu pois vasta, kun Microsoft poistaa logonsa peleistä, joita se yrittää japskeille myydä. Japanilaiset vaan sattuvat inhoamaan länsimaisia pelifirmoja.

Nostoja