Xbox 360:n nousu ei riittänyt - PS3 vie / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox 360:n nousu ei riittänyt - PS3 vie

21.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
109

Xbox 360:n myynti tuplaantui Englannissa hinnanpudotuksen jälkeen. Tämä ei silti riittänyt vielä PlayStation 3:n kukistamiseen.

Sonyn puhemiehen ilmoituksen mukaan PS3 on myynyt Xbox 360:tä enemmän Englannissa viimeiset 15 viikkoa. Puhemies kertoo, ettei Xbox 360:n reilu hinnanpudotus ole nostanut Xbox 360:n myyntilukuja PS3:n ohi.

Chart Track vahvistaa Xbox 360:n myyntilukujen tuplaantuneen hinnanpudotuksen jälkeen. Chart Track vahvistaa myös PS3:n myyneen silti enemmän viimeiset 15 viikkoa, mutta mainitsee Xbox 360:n ja PS3:n myyntien olleen erittäin lähellä toisiaan muutamia kertoja.

Chart Trackin mukaan Wii on kuitenkin myynyt yli tuplasti PlayStation 3:een nähden viimeisen 15 viikon aikana. Wii pitäisi ykköspaikkaansa edelleen, vaikka PS3:n ja Xbox 360:n myynnit laskettaisiin yhteen.

Lähde: Register Hardware

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Mukava kuulla kahden kärjen olevan Nintendo ja Sony. Kummatkin ovat minusta ansainneet sijat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä se on Wii, joka Wie, eikä PS3 kuten otsikossa väitetään. Tässä vaiheessa PS3:n pitääkin viedä boxia myynneissä, etenkin kun engelsmanneista puhutaan. Boxi tarvitsisi tähän hätään mojovan yksinoikeuspelin hinnanalennuksen lisäksi, jotta Euroopan myynneissä 360:n ohi päästäisiin. Euroopassa kun on pleikkarin asema edelleen erittäin vahva, ja suurin osa taitaa täällä ostaa GTA4:n seuraksi juuri PS3:n, huolimatta 360:n lisäepisodeista ja hinnanpudotuksesta. Jenkeissä voi tilanne olla sitten toinen, ja olihan siellä tilanne myynneissä Boxin hyväksi. Ei tosin suurella erolla, mutta kuitenkin.

Käyttäjän Maniac kuva
Maniac

No joo ton 360:llan peli tarjonta on aika hc-pohjaista joten ei mikään ihmekkään et se myy vähän vähemmän!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Englannissa. :X Ei siellä asu ihmisiä. Ajattelin jo että jenkkien myynneistä kyse.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kumma juttu, kun konsolisota menee vain Xbox360 Vs. Ps3.
Eikö näiden omistajat kestä totuutta: Wii wie kumpaakin tupla lukemilla :D

Alkakaa pelaajassa kirjottaa jotain Wii uutisia tyyliin:
Wii murkasin Xboxin ja Playstationin yli 2x myynnillä!
Eikä aina: PS3 sitä, Xbox360 tätä ja taas PS3 sitä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kahden kärki on Wii ja X0, jos katotaan laitekantaa. Eipä taida PS3:n saada kirittyä kiinni noita kahta, jos myynnit pysyvät näissä lukemissa. Tai ainakin kiire tulee jos meinaa saada Wii ja X0:n kiinni ennen 2010.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Eikö näiden omistajat kestä totuutta: Wii wie kumpaakin tupla lukemilla"

So what? Myyhän Simssikin paremmin kuin mikään muu PC-peli, mutta kuinka oikea _pelaajaa_ pitää semmosta hyvänä? Juuri niin, ei monikaan. Suurin osa Wiin omistajista ovat pappoja ja lapsia. Kaikilla tutuillani istuu Wii kiltisti isompien konsolien varjossa pölyttymässä. Säälin niitä jotka ainoastaan omistavat Wiin. Ostakaa PS3/360 kaveriksi tai kärsikää hitaasti maailman surkeimmasta pelitarjonnasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vaikka veikkaankin gta 4:n myyvän konsoleita tasaisesti, niin sanon että jos kumminkin käy niin että ps3 myy huomattavasti enemmän, on microsoft brändinsä kanssa kusessa, he ovat pistäneet 2 luotia revolveriin ja ne ovat halo 3 ja gta 4. Microsoft on huomannut että jos käykin niin, ettei DLC vaikuta ostopäätöksiin, niin sinne meni 50 miljoonaa. (tästä syystä heillä on näitä osta xbox 200 € ja saat nyrkillisen määrän pelejä marketplacesta).
Mulla on sellanen fiilis että kaikki enteilisi ps3:n menevän kutakuinkin tasoihin boxin kanssa ja ''voittaja'' on tulevassa....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Kahden kärki on Wii ja X0, jos katotaan laitekantaa. Eipä taida PS3:n saada kirittyä kiinni noita kahta, jos myynnit pysyvät näissä lukemissa. Tai ainakin kiire tulee jos meinaa saada Wii ja X0:n kiinni ennen 2010.''
Halojaa, jos mgs4 tulee hieman gta 4:n jälkeen niin kummankohan pelaajat ostaa. Joko pelkkä mgs4 kaventaa matkaa xboxiin saakka tai sitten molemmat (gta 4 ja mgs4). Ja ps3:han on alkanut nyt myydä boxia enemmän, se voi olla väliaikaista tai enteille tulevasta, sen näkee kun gta4 julkaistaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Sonyn puhemiehen ilmoituksen mukaan"

Luotettavaa tietoa?

Nostoja