Xbox Game Pass kohenee merkittävästi – uudet Microsoft-pelit jatkossa välittömästi osaksi palvelua / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Game Pass kohenee merkittävästi – uudet Microsoft-pelit jatkossa välittömästi osaksi palvelua

23.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Microsoft on tekemässä huomattavalta vaikuttavan muutoksen kuukausimaksulliseen Xbox Game Pass -pelipalveluunsa. Vastaisuudessa kaikki yhtiön omat Xbox One -yksinoikeudet liittyvät osaksi sen pelitarjontaa heti julkaisussa tarjoten Game Pass -tilaajille mahdollisuuden siis päästä palvelun kautta käsiksi jopa täysin uusiin peleihin.

Uusi käytäntö käynnistyy 20. maaliskuuta Sea of Thievesin julkaisulla. Sitä seuraavat perässä niin jo julkistetut pelit, kuten Crackdown 3 ja State of Decay 2, kuin myös julkistustaan vielä odottavat yksinoikeusnimikkeet, kuten Halo-, Forza- ja Gears of War -sarjojen uudet osat.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, aikooko Microsoft pitää uutuuspelejä osana Xbox Game Passia lopullisesti vai poistaako se niitä saatavilta aina välillä. Tähän asti osa palvelun toimintaa kun on ollut tasaisin väliajoin päivittyvä pelitarjonta, josta aina silloin tällöin saatetaan poistaa pelejä uudempien tieltä. Pääsääntöisesti sen kautta on aina ollut ladattavissa aina noin sata peliä kerralla.

Käytössä kympin kuussa maksava Xbox Game Pass on ollut nyt puolisen vuotta. Sen tarjontaa voi pitää silmällä Xboxin kotisivuilla.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli tuollainen kierrätyspelaaminen natsaa niin loistava palvelu. Toki loistavuus on pitkälti vielä myös kiinni siitä, mitä pelejä tuonne tulee tarjolle. Mikäli tulee edes kaksi uutuspeliä, jotka muutoin olisi ostanut kaupasta, niin palvelu on maksanut itsensä.

Itse en harrasta digiä kuin pakosta ja sen vuoksi koenkin PS+:n ja Games with Goldin pelit kaupanpäällisiksi. En minä niiden takia palvelusta maksa.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Minäkään en kyllä maksa moisesta, koska haluan pelit ns levy-versiona. Ja jos maksaa jo gold-palvelusta niin tuon voisi sisällyttää mukaan siihen, yksinkertaista ja selkeää silloin, EA accesin ymmärrän koska ko flafka ei tee konsoleita, eikä tarjoa omia ns linjojaan..

Käyttäjän Core kuva
Core

Jes! Kaveriporukan haluaa pelata Sea of thievesia, mutta tiedän että pelissä ei itselle ole niin paljoa pelitunteja, että mukisematta maksaisin 70€. Nyt saa sen kuukauden tai kaks pelattua suht halvalla ja pari muuta jännää päälle.