Xbox Game Pass kohenee merkittävästi – uudet Microsoft-pelit jatkossa välittömästi osaksi palvelua

Microsoft lupaa, että jatkossa sen kaikki Xbox-yksinoikeuspelit tuodaan heti julkaisussa osaksi myös Xbox Game Pass -palvelua.

5.2.2018 14:27

Microsoft on tekemässä huomattavalta vaikuttavan muutoksen kuukausimaksulliseen Xbox Game Pass -pelipalveluunsa. Vastaisuudessa kaikki yhtiön omat Xbox One -yksinoikeudet liittyvät osaksi sen pelitarjontaa heti julkaisussa tarjoten Game Pass -tilaajille mahdollisuuden siis päästä palvelun kautta käsiksi jopa täysin uusiin peleihin.

Uusi käytäntö käynnistyy 20. maaliskuuta Sea of Thievesin julkaisulla. Sitä seuraavat perässä niin jo julkistetut pelit, kuten Crackdown 3 ja State of Decay 2, kuin myös julkistustaan vielä odottavat yksinoikeusnimikkeet, kuten Halo-, Forza– ja Gears of War -sarjojen uudet osat.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, aikooko Microsoft pitää uutuuspelejä osana Xbox Game Passia lopullisesti vai poistaako se niitä saatavilta aina välillä. Tähän asti osa palvelun toimintaa kun on ollut tasaisin väliajoin päivittyvä pelitarjonta, josta aina silloin tällöin saatetaan poistaa pelejä uudempien tieltä. Pääsääntöisesti sen kautta on aina ollut ladattavissa aina noin sata peliä kerralla.

Käytössä kympin kuussa maksava Xbox Game Pass on ollut nyt puolisen vuotta. Sen tarjontaa voi pitää silmällä Xboxin kotisivuilla.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa