Xbox Game Pass täydentyy loppukuusta laatupelattavalla / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Game Pass täydentyy loppukuusta laatupelattavalla

15.09.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3
Xbox Game Pass, Destiny 2, Microsoft, Night in the Woods, Vermintide 2, Company of Heroes 2

Microsoft on paljastanut vielä syyskuun lopussa saapuvat pelit yhtiön Xbox Game Passiin, joka kasvaa viidellä laatunimikkeellä.

Konsolipelaajat saavat käsiinsä 22. syyskuuta Destiny 2:n kaksi tuoreinta laajennusta, Shadowkeepin ja Forsakenin, juuri sopivasti ennen marraskuussa julkaistavaa Beyond Lightia, sekä 24. syyskuuta alkaen Fatsharkin kehutun yhteistyötoimintapeli Warhammer: Vermintide 2:n ja loistavan seikkailupeli Night in the Woodsin.

Yö vietetään metsässä myös pc:llä, minkä lisäksi palvelun pc-käyttäjät saavat itselleen 17. syyskuuta kehutun reaaliaikastrategia Company of Heroes 2:n ja 22. syyskuuta Halo 3: ODST:n.

Tänään Androidille saapunut Project xCloud tietää puolestaan sitä, että syyskuun lopussa julkaistava viisikko sekä 150 palvelussa jo nyt olevaa peliä on pelattavissa suoratoistopalvelun kautta kaikkien Xbox Game Pass Ultimaten omistajien keskuudessa.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Night in the Woods menee jossain välissä testaukseen.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Niile joyka eivät ole Night in the woodsia pelanneet, niin nyt on hyvä hetki. Peli on niin syksyinen että parempaa ajankohtaa vuodessa ei ole.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Night in the Woods on menossa peluuseen itselläkin.

Nostoja