Xbox Game Studios -pomo haluaa tehdä enemmän PlayStation-tyylisiä hittipelejä – ”hatunnosto Sonylle ja sen johtajille” / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Game Studios -pomo haluaa tehdä enemmän PlayStation-tyylisiä hittipelejä – ”hatunnosto Sonylle ja sen johtajille”

21.10.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Uncharted, PlayStation, Sony

Xbox Game Studiosin pomo sanoo, että julkaisija haluaa kehittyä PlayStation-pelien kaltaisten hittien tekemisessä.

Xbox Game Studios -johtaja Matt Booty kertoi Kinda Funny Gamesin haastattelussa, että Sonyn studiojärjestelmä ja johtajat ovat fantastisia. Hän totesi nostavansa heille hattua kiistämättömän laadukkaiden pelien toimittamisesta.

Booty totesi, että Sonylla on Xboxia paremmin hallussa suuria odotuksia herättävien ja kaikille sopivien pelien lisäksi myös asuttavilta tuntuvien maailmojen luominen.

– Mielestäni tällaiset pelit ovat tärkeitä. Ja varmasti se on ollut asia, jossa emme ole olleet edelläkävijöitä, meillä ei ole oikeastaan ollut siinä sellaista yksi yhteen Sonyn kanssa, Booty tunnusti.

Booty ei kuitenkaan halua pohtia, mikä olisi heidän Unchartedinsa tai Horizon Zero Dawninsa. Hän haluaa luoda omia pelejä, joilla on yleismaailmallisia teemoja ja suuria maailmoja, joihin halutaan eksyä, sekä hyvin oivallettuja hahmot ja korkea tuotantoarvo. 

Xbox Game Studios on Bootyn mukaan joka tapauksessa keskittynyt luomaan monipuolisen peliportfolion. Hän totesi yhden Game Passin hienouksista olevan sen, että siinä on tilaa kaikelle Halosta Groundedin kaltaisiin pienempiin peleihin.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.