Xbox Live Arcade uuteen vauhtiin / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Live Arcade uuteen vauhtiin

12.07.2006 // Kirjoittanut: Riot
3

Microsoftin erinomainen Xbox Live Arcade -palvelu, joka tarjoaa liven kautta ladattavaksi ja pelattavaksi sellaisia klassikoita kuin Smash TV ja uusia "indiepelejä2 kuten Geometry Wars, on viettänyt hiljaiseloa sitten Xbox 360:n julkaisun.

Nyt palveluun pannaan lisää vauhtia. Microsoft ilmoitti eilen viisi viikkoa kestävästä Xbox Live Arcade Wednesday -kampanjasta. Seuraavan viiden viikon ajan, joka keskiviikko julkaistaan uusi Xbox Live Arcade -peli.

Julkaisuaikataulu näyttää tältä:

Heinäkuu 12: Frogger
Heinäkuu 19: Cloning Clyde (uusi, 2d-tasoloikkapeli, joka vaikutti hyvältä)
Heinäkuu 26: Galaga
Elokuu 2: Street Fighter 2' Hyper Fighting
Elokuu 9: Pac-Man

Microsoft juhlisti kampanjaa pienimuotoisella tilaisuudella San Franciscossa, Bambuddha Lounge -baarissa, jossa paikalla olivat tietenkin Major Nelson ja monet muut Live-vaikuttajat pelaajista ohjelmoijiin. Live Arcaden kehittäjä ja ideanikkari Greg Canessa totesi, että palvelun menestys yllätti Microsoftin. Menestyksen myötä monet pelikustantajat, kuten Namco, Capcom ja Konami haluavat vanhat klassikkopelinsä pelattavaksi Live Arcadeen. Ongelmaksi onkin nyt noussut tarjonnan kasvava määrä ja haastena onkon nyt valikoida parhaat päältä.

-Haluamme varmistaa, että jokainen Live Arcade -peli toimii täydellisesti Livessä ja tarjoaa sellaisia ominaisuuksia, join Xbox-pelaajat ovat tottuneet. Kuten moninpeli, joka Street Fighter 2:n tapauksessa vaati enemmän työtä kuin aluksi uskoimme, Canessa kertoi.

DSC01681.JPG
Mies Xbox Live Acaden takana, Greg Canessa sai tilaisuudessa ansaituisti raikuvat aplodit.

Hän myös vihjasi, että edellä mainituilta kustantajila on tulossa paljon Arcade-pelejä, mutta aikataulusta hän ei, kenties SF2:n viivästymisin viisastama, halunnut sanoa mitään. Eli emme vieläkään tiedä milloin Konamin odotettu urheilupelilegenda Track & Field ilmestyy ladattavaksi.

Viimeinkin

Jo lähes vuoden ajan on puhuttu Street Fighter 2' Hyper Fightingin ilmestymisestä Live Arcadeen. Peli on viimeinkin ladattavissa elokuun 2. alkaen. Pelatun perusteella konversio on hyvä, joskin verkkomatseissa oli huolestuttavasti pientä lagia. Xbox 360:n ohjaimen ristiohjain ei myöskään sovellu hyvin Street Fighter 2:n tyylisiin peleihin, eikä analogitikulla pelaaminen vaikuttanut paljoa paremmalta.

Pac-Man ja Galaga toimivat tismalleen yhtä hyvin kuin ennenkin. Molemmissa voi valita haluaako parannellut grafiikat ja moninpeli tietenkin löytyy. Froggeriin pätevät samat sanat.

Cloning Clyde on uusi tuotos Wahoo Studiosilta, joka teki Outpost Kaloki X -pelin Live Arcadeen. Pelatun perusteella sarjakuvamaista grafiikkaa käyttävä tasoloikkapeli on mieleen.

DSC01688.JPG

DSC01680.JPG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Noita arcadepelejähän voisi julistaa yhden tunnissa, mitä ihmettä, niitähän on maailma täynnä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tosiaan Ardade pelejä on mailma täynnä ja monet saa ilmaiseksi PC:lle. Kuka oikeasti viitsii maksaa nykypäivänä jostain Pac-Manista, Froggerista tai Galagasta?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uunosta maksaa helposti muutaman äyrin. (Missä kortti-klaanit ?!) ;D

Nostoja