Xbox Liveen kovan luokan demoja / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Liveen kovan luokan demoja

18.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
6

Rainbow Six: Vegasin yksinpelidemo saapui muutama viikko sitten Xbox Liveen. Nyt pelistä on julkaistu 985Mb:n kokoinen moninpelidemo, jossa päästään pelaamaan muun muassa terroristihippaa co-oppina maksimissaan neljän pelaajan voimin.

Samalla kauppapaikalle ilmestyi demo Disney Pixarin Carsista. Molemmat demot ovat aluksi vain kultajäsenten ulottuvilla. Hopeatilin omistavat voivat ladata Carsin 23. ja Rainbow Six: Vegasin 24. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

"paskaa julkastaan koko ajan"

miksi paskaa? jos sinä et tykkää peleistä niin ei ne välttämättä paskaa ole. okei, en itsekään oikein tykännyt R6 Vegasista, mielestäni siitä puuttui se jokin, kaunis ja mielenkiintoinen peli kuitenkin mutta itselleni ei oikein kolahtanut tämä sateenkaari kutonen, moninpelidemoa en vielä ole ehtinyt kokeilla, luulisin kuitenkin että tämä peli iskee paremmin moninpelinä kuin yksinpelinä, niinkuin moni muukin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Rainbow Six: Vegasin moninpeli on mielestäni hyvä demon perusteella siis tosi hyvä ja nyt onkin räiskintä pelejen ystävillä ainakin Live:ssä hyvät oltavat. 3kpl mahtavia räiskintöjä jotka uitenkin eroaa toisistaan mukavasti.

-Gears Of War
-Call Of Duty 3
-Rainbow Six: Vegas

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

GoWin demo maistuisi, en näe mitään syytä, miksi se jätettäisi tekemättä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"GoWin demo maistuisi, en näe mitään syytä, miksi se jätettäisi tekemättä."

Kyllä se varmaan jossain vaiheessa tulee.
Hyvä vaan ettei ennen julkistusta tehnyt ettei varsinaisen plin tekemisestä mennyt resursseja...Tosin itse näen sen syyn mikis demo voitaisiin jättäätekemättä (GOW on pakkoostos jos vähääkään räiskintä kiinnostaa).

Käyttäjän ProBale kuva
ProBale

Joo GoW demo sais kyllä tulla. Mut toi Rainbow6 Vegas ei oo ollenkaan huono, pelasin pari roundii. Makia se ukko-editori, ennen en oo sellasta nähny.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Demon perusteella vaikuttaa ihan kelvolliselta ammuskelupeliltä. Hienokin se on.

Nostoja