Xbox Liven kauppapaikka nyt netissä / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Liven kauppapaikka nyt netissä

12.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
3

Xbox Liven kauppapaikan sisällön selaamiseksi ei tarvitse enää käynnistää pelikonsolia. Nyt tietoja voi kerätä uudelta nettisaitilta, jonka Microsoft juuri julkaisi. Xbox Live Pipeline -niminen saitti sisältää listat ja tiedot kaikista demoista, trailereista ja muusta sisällöstä, jota kauppapaikalta saa.

Vaikka nettipalvelusta ei voi tilata materiaalia, se helpottaa hieman kömpelöksi kritisoidun kauppapaikan seuraamista merkittävästi. Toki saitinkin toimivuus on vielä hieman hakusessa: listaus ei toimi täydellisesti, tuotteilta puuttuvat ilmestymispäivämäärät ja Xbox Live Arcade -pelit listataan demojen joukkoon.

Joka tapauksessa Xbox Live Pipeline on tervetullut palvelu, joka paranee varmasti vanhetessaan. On huhuttu, että pc-pelaajat voisivat ladata jatkossa materiaalia saitilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

päivämääriä olen toivonutkin marketplaceen tulevilta julkaisuilta. helpottaisi huomattavasti pelkästään sekin jo selailua xo:lla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

saitinkin toimivuus on vielä hieman hakusessa: listaus ei toimi täydellisesti, tuotteilta puuttuvat ilmestymispäivämäärät ja Xbox Live Arcade -pelit listataan demojen joukkoon - aah welcome to world of microsoft muhah.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Linkkihän toimii...