Xbox Liven kultajäsenille ilmaisia pelejä – Microsoft-pisteet roskiin / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Liven kultajäsenille ilmaisia pelejä – Microsoft-pisteet roskiin

10.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Microsoft on aikeissa palkita Xbox Liven tukijoita Xbox Onen julkaisun lähestyessä. Yhtiö ilmoitti E3-presentaatiossaan, että aina uuden Xboxin julkaisuun asti Xbox Live Gold -jäsenet saavat kuukausittain kaksi ilmaista peliä ladattavakseen.

Kampanjan avaavat periaatteessa heinäkuussa Assassin's Creed II sekä Halo 3. Jo nyt kesäkuussa Fable III:n voi kuitenkin käydä lataamassa veloituksetta, jos Gold-jäsenyys löytyy.

Aihetta sivuten Microsoft on myös vahvistanut lehdistötilaisuuudessaan, että se on luopumassa mielipiteitä jakaneista Microsoft-pisteistä. Tulevaisuudessa Xboxin maailmassa käytetään näin ollen oikeaa valuuttaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Hienoa nähdä, että Microsoft ottaa mallia Playstation Plus-palvelusta, vaikka pelit eivät uutuuttaan kiillä. Tämä myös meinaa varmasti sitä, että Sonykin jatkaa "ilmaisten" pelien politiikkaansa seuraavalla sukupolvella.

Käyttäjän Snowi kuva
Snowi

Odotan innolla ACta.

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty

MSPisteistä luopuminen on vähän kaksipiippuinen miekka; toisaalta ärsyttää ihan suunnattomasti joka kerta, kun tilillä on hintsusti liian vähän pisteitä jonkun tietyn tuotteen ostoon, ja joutuu ostamaan lisää, mutta taas toisaalta pistekortteja-, ja koodeja on saanut usein todella edukkaaseen hintaan eri jälleenmyyjiltä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ilmaiset pelit plussaa vaikka takana onkin "kiero" markkinointi. Pisteistä luopuminen ehdottomasti negatiivinen juttu! Aiemmin jäi aina plussalle PSN:n vastaaviin hintoihin verraten: 15 euroa/PSN vs. 1200 pistettä/Live ja kun itse sai pisteet "100 pistettä = euro"-hinnalla, niin jokaisesta esimerkin mukaisesta ostoksesta sain 3 euroa halvemmalla kuin Sonyn palvelun kautta. Nyt sitten on joka paikassa yhtä kallista. Ainoa plussa Sony-pelaajille, kun tullaan kaikki samalle viivalle mutta nyt jää se viimeinenkin kilpailuttaminen pois hinnoissa :(

Lainaus käyttäjältä OdeForCruelty

--pistekortteja-, ja koodeja on saanut usein todella edukkaaseen hintaan eri jälleenmyyjiltä.

Näin juuri.

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX

Täytyy toivoa, että Microsoft kuitenkin säilyttää kauppansa aluejaon yhtä suurena kuin aiemminkin. Jos samat eurohintaiset kortit kelpaavat koko Euroopassa, niin jonkinlainen kilpailutusmahdollisuus voi säilyä jatkossakin. Mutta jos mennään Sony-tyyliseen maakohtaiseen kartellihinnoitteluun, niin sitten hintakilpailun voi unohtaa.

Käyttäjän gta_iv83 kuva
gta_iv83

hyvä on xbox live saa myös ilmaisia pelejä kuten sony on enemmän

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Olipas vanhoja pelejä tarjolla tuossa Microsoftin plussa-kopiossa. Halo 3 vuodelta 2007 ja Assassin's Creed 2 vuodelta 2009. Sonyn viime kuun PS+ pelit Euroopassa olivat Hitman: Absolution (julkaistu viime vuoden lopulla), Catherine (julkaistu Euroopassa viime vuoden alussa) ja Malicious (julkaistu Euroopassa viime vuoden alussa). Aikaisemminkin PS+:ssa on ollut todella tuoreita pelejä. Ei taida Microsoftin vastine vetää vertoja PS+:lle.

Toivottavasti Sony jatkaa Plussaa samaan tyyliin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä maxwell83

Olipas vanhoja pelejä tarjolla tuossa Microsoftin plussa-kopiossa. Halo 3 vuodelta 2007 ja Assassin's Creed 2 vuodelta 2009. --Ei taida Microsoftin vastine vetää vertoja PS+:lle.

Tuoreita pelejä kyllä Sony vuokraa juu, ja mikä on myös tosi hienoa, mutta MS ihan oikeasti taitaa ne pelinsä antaa omaksi(?). Ainakin jos homma toimii kuten normi GoD-pelien kanssa: niitä voi pelata jäsenyyden loputtuakin.

Lisäksi noissa Sonyn tuoreissa peleissä on ollut kohdallani se ongelma, että itseä kiinnostavat tekeleet on jo hyllyssä fyysisenä ("TAHTOO OMISTAAAA!").

Kaiken huipuksi tuo sinun parjaamasi "plussa-kopio" tarjoaa ainakin minulle Halo 3:n ja Fable 3:n, jotka ovat jääneet muiden pelien takia pelaamatta :) Ei yksi ja sama ratkaisu ole aina kaikille paras jos se yhdelle on. Enkä minäkään väitä ettei tuo plussan vuokra-pelaaminen toimisi, minulle se vain tökkii, kuten sinulle "netti-pelaamisesta" maksaminen (suluissa siksi, että Liveen kuuluu muutakin).

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit
Lainaus käyttäjältä maxwell83

Olipas vanhoja pelejä tarjolla tuossa Microsoftin plussa-kopiossa. Halo 3 vuodelta 2007 ja Assassin's Creed 2 vuodelta 2009. Sonyn viime kuun PS+ pelit Euroopassa olivat Hitman: Absolution (julkaistu viime vuoden lopulla), Catherine (julkaistu Euroopassa viime vuoden alussa) ja Malicious (julkaistu Euroopassa viime vuoden alussa). Aikaisemminkin PS+:ssa on ollut todella tuoreita pelejä. Ei taida Microsoftin vastine vetää vertoja PS+:lle.

Toivottavasti Sony jatkaa Plussaa samaan tyyliin.

Ymmärtääkseni nuo pelit sentään saa itselleen kokonaan (ei niinkuin sonylla) ja uskon että tulevaisuudessa tulee tuoreempia pelejä.
E: Itsellä H3 oli jo silloin 2007, olen myynyt. Nyt vois ehkä taas käydä kokeileen multiplayerii kavereiden kanssa siinä kun se tulee ilmaseksi. Ja AC2:ta en oo koskaan pelannut, joten nuokin kelpaa :)

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Ei oo PS+ kaikille, mutta niille keille se on hyvä, se on erinomainen. Siitä ei oo selvyyttä. Täytyyhän siinä joku juttu olla, kun niitä pelejä tulee ihan helvetisti eli ettei niitä ihan ilmatteeks saa (eli siis tämä vuokraus) muuten ei tuo juttu onnistuisi... Ku tuskin ne pelinkehittäjät pelejään ihan omaa hyvyyttään ilmaseks jakele...

Kyllähän tässä vähän Copy haiskahtaa, mutta niinhän kaikessa. Saa nähä onko Xbox oneen tulossa Xbox Premium (tai jtn) eli sama idea kuin PS+... Mut siin varmaan pitää antaa DNA-näytteitä vastineeks niist peleist ... :P