Xbox Livessä käyttökatkos tiistaina / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Livessä käyttökatkos tiistaina

15.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
5

Xbox Live ja virallinen Xbox-sivusto ovat pois käytöstä tiistaina 17. lokakuuta. Käyttökatkoksen arvellaan liittyvän Phantasy Star Universen betatestaukseen. Pelin testiversio on vihdoinkin ladattavana kauppapaikalla noin 940 Mb:n kokoisena.

Kauppapaikalle saapui äskettäin myös moninpelidemo Splinter Cell: Double Agentista (702 Mb). Seuraava odotettu julkaisu on 23. lokakuuta kauppapaikalta löytyvä Rainbow Six: Vegas -demo.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Puuh. Mites se nyt Phantasy Stariin liittyisi? Tuskin se sen kummempia vaatii kuin jo pitkään pyörinyt Final Fantasy XI. Itse asiassa kumpikaan ei pyöri Livessä, vaan omilla palvelimillaan. Sen vuoksi niitä voi pelata Silver-tililläkin, kun ostaa peliaikaa pelin omaan palveluun.

Virallinen selitys katkokselle on normaali vuosihuolto ja pian tulevan syyspäivityksen valmistelu. Päivitys sisältää tiettävästi pelinkehittäjille tärkeitä uudistuksia. Ainakin osa uudistuksista otetaan käyttöön jo tänä vuonna ilmestyvissä peleissä. Kevätpäivitykset ovat puolestaan kuluttajille suunnattuja (joten uutta Marketplacea tai vastaavaa ei todennäköisesti vielä tänä vuonna nähdä).

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

phiuuu,,, toivottavasti sieltä tulisi päivitys ja sen mukana jotain kivoja uusia ominaisuuksia, esim nettiselain:) tosin sillähän mitään itse ainakaan en mitään tekisi, kyllä webbailu hoituu pc:llä mutta oishan tuo ihan kiva kuitenkin :)

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Päivitys ei tule saataville välittömästi katkoksen yhteydessä. Päivitykseen ei myöskään pitäisi kuulua mitään erityisen merkittäviä loppukäyttäjälle välittömästi näkyviä ominaisuuksia, koska monet uudistukset ovat pelinkehittäjille suunnattuja. Niiden avulla he voivat luoda entistä monipuolisempia Live-pelejä. Sen verran uskallan ennustaa, ettei ainakaan Internet-selainta ole syyspäivityksessä. Selaimen tarpeellisuuden osoittanee se, miten siihen suhtaudutaan kilpailevissa tuotteissa. Konsolille on vaikea tehdä todellista vastinetta PC:n selaimille, varsinkin jos sen olisi tarkoitus toimia tavallisillakin televisioilla. Microsoftilla luulisi olevan asiasta jonkin verran kokemusta -- sotkeutuihan se WebTV-hankkeeseen ja tuotti Segan Dreamcast-konsolille yhden sen selaimista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Koskakohan se halowars tulee se on ainakin mun hankinta

Käyttäjän simpson93 kuva
simpson93

sinne virallisille xbox sivuille ei pääse vieläkään