Xbox-mätkintä Killer Instinct saadaan vielä myös pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox-mätkintä Killer Instinct saadaan vielä myös pc:lle

17.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Microsoftin ilmaiseksi pelattava Xbox One -taistelupeli Killer Instinct on saapumassa Windows 10:lle. Pelin kääntämisen pc:lle hoitaa Iron Galaxy, joka myös vastasi peliin tuodun niin sanotun toisen tuotantokauden sisällön työstämisestä.

Windows 10 -version myötä Killer Instinctista pitäisi tulla jälleen yksi peli, joka mahdollistaa Xbox One- ja pc-pelaajien väliset moninpelikahinat. Aiemmin muun muassa myös Fable Legendsin on vahvistettu hyödyntävän vastaavaa ominaisuutta.

Iron Galaxyn Dave Lang on lisäksi vahvistanut, että kaikki Killer Instinctin Xbox One -versiossa tehdyt ostokset siirtyvät Windows 10 -versioon. Jos olet hankkinut siis esimerkiksi jonkin tietyn hahmon peliin, voit pelata sillä ilman lisäveloitusta myös Windows 10:llä.

Lähde: Killer Instinct (Twitter), Dave Lang (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä tuli puskista ja hyvä niin. Vaikka kyllä tätä aavisteli, kun noilla Xone yksinoikeuksilla on tässä ollut tapana valua pc:lle. Pääsee tätäkin sitten vihdoin pelaamaan.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Asiaa! Olenkin halunnut testata kuinka hyvin oma kone suoriutuu taistelupelaamisesta. Killer Instinctin free to play -malli tarjoaa tähän loistavan mahdollisuuden.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Siis eikö tuo "ilmainen" oo lähinnä vitsi?

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Siis eikö tuo "ilmainen" oo lähinnä vitsi?

No joo, mutta meikäläisen tapauksessa parinkin hahmon ilmainen aloituspaketti riittää vallan mainiosti "testi demoksi". Killer Instinct:in idea(tietääkseni) on, että jos haluat peruspaketin lisäksi muita hahmoja, on sinun ostettava ne yksi kerrallaan erikseen(mitä olen lukenut, Xbox Onella extra taistelijoiden hinta on ihan inhimillisissä mitoissa). Voit myös ostaa paketin, jonka avulla saat kaikki taistelijat käyttöösi(ainakin Xbox Onella homma toimii näin). Meikäläiselle tämä peli on pelkkä stressi testi koneelleni. Pelaan pääsääntöisesti kaikki taistelupelit yleensä konsolilla.

Toki jos Killer Instinct yllättää(ja koneeni kestää siihen kohdistuvan rasituksen), saatan ostaa käyttööni pari muutakin hahmoa, mikäli ne irtoaa enintään 5 eurolla per kappale. Jos taasen peli vie suorastaan aivosoluni taivaisiin, hankkinen jopa Full Access paketin, eli kokonaisen version. Pay to Winhän tämä ei ole, koska pelaaja ei pysty hankkimaan jotain extra super ominaisuuksia saadakseen etulyöntiaseman muihin pelaajiin. Uskoisin, että taisteluareenalla pärjää hyvin ilmaiseksi saaduillakin tyypeillä/tyypillä.

Nostoja