Xbox One ja Windows 10 saavat digitaalisen palautusjärjestelmän peleille ja muille sovelluksille / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox One ja Windows 10 saavat digitaalisen palautusjärjestelmän peleille ja muille sovelluksille

12.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Microsoft on esittelemässä uuden palautusjärjestelmän Xbox Onen ja Windows 10:n virallisille kauppapaikoille. Uusi järjestelmä mahdollistaa digitaalisten pelien ja sovellusten hankkimisen sillä ajatuksella, että mikäli hankittu tuote osoittautuukin pettymykseksi, voi siitä saada automaattisesti rahat takaisin hankinnan palauttamalla.

Järjestelmä vaikuttaisi toimivan hyvin samaan malliin kuin Steamin vastaava ominaisuus. Ostetun tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä sen alkuperäisestä ostosta ja vain, mikäli tuotetta on käyttänyt vähemmän kuin kaksi tuntia. Tuotetta on täytynyt myös käyttää ainakin kertaalleen, jotta palautus on mahdollinen.

Aivan kaikki tuotteet eivät ole myöskään automaattisesti kuulumassa osaksi järjestelmää. Näihin lukeutuvat ainakin pelien lisäsisällöt sekä jotkin toistaiseksi määrittelemättömät Windows 10 -sovellukset.

Microsoft on varoittanut, että se pitää silmällä järjestelmän mahdollisia väärinkäyttäjiä.

Toistaiseksi ei vielä ole varmuutta, milloin uusi järjestelmä otetaan virallisesti kaikkien kohdalla käyttöön. Ensimmäisenä Microsoft tiedotti sen tulosta Xbox Onen Insider-testailijoita.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja