Suomen Microsoft on jakanut lisätietoja syyskuun 5. päivä tapahtuvan Xbox One -konsolin virallisesta Suomi-julkaisusta. Uudet tiedot viimein tarkentavat, mitä pelejä Microsoft on tarjoamassa konsolin ostajille kaupan päälle pahoitellakseen pitkään kestänyttä odotusta.

Mikäli Xbox Onen ennakkotilasi Suomesta viime vuonna elokuun 20. päivään mennessä ja tilaus on edelleen voimassa, ovat ostajat saamassa Xbox One -paketin, joka pitää sisällään itse konsolin ja Kinect-kameran ohella FIFA 15:n, Forza Motorsport 5:n ja Dance Central Spotlightin. Kukin peleistä jaetaan pelaajille ladattavassa muodossa.

Viime vuonna ennakkotilauksensa tehneet saavat konsolipaketin mukana Xbox Onen perusohjaimen sijasta myös Day 1 -erikoisversion virallisesta peliohjaimesta.

Mikäli sen sijaan Xbox Onen tilaa Suomesta nyt, voit saada Xbox One -paketin, jossa itse konsolin mukana on saapumassa kaksi kappaletta pelejä. Ne ovat Forza Motorsport 5 ja FIFA 15. Huomioida tosin kannattaa, että paketteja on saatavilla vain rajoitetusti. Kinectia kyseisestä etupaketista ei löydy.

Microsoft lisäksi huomauttaa, että koska FIFA 15 julkaistaan vasta syyskuun 25. päivä, on peli Xbox One -ostajienkin saatavilla vasta kyseisenä päivänä.

Kukin myyntipaketeista tulee sisältämään myös 14 päivän kokeilujakson Xbox Live Gold -palveluun heille, jotka eivät ole vielä olleet palvelun jäseniä. Luonnollisesti mukaan saadaan myös tarvittavat johdot, kuten HDMI-letku, sekä kuulokemikrofoni.

Lähde: Microsoft Suomi

Lisää luettavaa