Xbox Onen Halo-kokoelma on Master Chief -fanien märkä uni / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Onen Halo-kokoelma on Master Chief -fanien märkä uni

9.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Microsoft on vahvistanut tuovansa Halo: The Master Chief Collection -kokoelmapaketin Xbox Onelle. Yhdysvalloissa marraskuun 11. päivä nähtävä paketti ei myöskään vaikuta oleva mikään täysin hätäisesti kasattu kokoelma, vaan siinä pitäisi piisata materiaalia niin uusille Halo-pelaajille kuin myös nostalgiaa kaipaaville Master Chief -faneillekin.

The Master Chief Collection pakkaa yhdelle levylle niin Halo: Combat Evolvedin, Halo 2:n, Halo 3:n kuin Halo 4:nkin. Kutakin peleistä pääsee pelaamaan 1080p-resoluutiolla, 60 ruutua sekunnissa pyörivällä ruudunpäivityksellä ja kutakuinkin alkuperäisillä pelimoottoreillaan. Mukana nähdään myös kaikkien pelien kaikki moninpelikartat, minkä ohella kustakin pelistä voi ansaita 1 000 gamerscore-pistettä.

Peleistä Halo 2 kokee samalla niin sanotun Anniversary-kohtelun saamalla uusitun graafisen ulkoasun. Mikäli vanhasta kuitenkin sattuu pitämään, voi silläkin edelleen toki pelata.

Vanhojen tuttujen Halojen ohella The Master Chief Collection on lisäksi tarjoamassa pääsyn myös sekä Halo 5:n moninpelibeetaan että uuteen Ridley Scottin tuottamaan Halo: Nightfall tv-sarjaan. Koko roskan pitäisi irrota yhden uuden pelin hintaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Miten moneen kertaan nämä Halot pitää julkaista uudelleen? Oliko tämä nyt toinen vai kolmas kerta?

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Katsoin live streamina MS:n tiedoitustilaisuutta ja melkein laukesin tästä uutisesta. Varsinkin moninpeli toi aivan älyttömän hypen. Menee Xbone ostoon pelkästään tämän takia. Vanhojen kaverien kesken tämä on aivan eeppistä.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Aika mehevä paketti kyllä ja hintakin kohdillaan, Halot ei itseen iske niin paljoa kuin moneen muuhun mutta kyllä tuon varmaan ostaisin jos Xbox Onen omistaisin.

Lainaus käyttäjältä Rindfleischetik...

Miten moneen kertaan nämä Halot pitää julkaista uudelleen? Oliko tämä nyt toinen vai kolmas kerta?

... mitä vittua? Paketti, jossa oli Halo 1, Halo 2 ja joku multiplayer-laajennus julkaistiin aikoinaan alkuperäiselle Xboxille eikä sen jälkeen ole kyllä tullut mitään kokoelmia ellet jostain syystä laske mukaan ensimmäisen Halon Anniversary Editionia. Järki käteen.

Käyttäjän Huhtikuu kuva
Huhtikuu

IMAGE(http://www.quickmeme.com/img/83/83427bd648eade3471bee6e53e92903e24a33818a5921c2f9f8512f068ae98f0.jpg)

Käyttäjän MAGEMAN kuva
MAGEMAN

roskan?? oikeastikko?!!! nyt vähän järki kätteen tässä uutisoinnissa! toki mielipiteitään saa tuoda julki mutta mieluummin näissä kommenteissa eikä itse uutisoinnissa! :)

Käyttäjän CM761 kuva
CM761
Lainaus käyttäjältä Sapeli

Roskan..?

Lainaus käyttäjältä MAGEMAN

roskan?? oikeastikko?!!! nyt vähän järki kätteen tässä uutisoinnissa! toki mielipiteitään saa tuoda julki mutta mieluummin näissä kommenteissa eikä itse uutisoinnissa!

En tiedä minkä kokoisen kiven alla on pitänyt elää, ettei tuota sanontaa ole ennen kuullut. "Koko roska" viittaa vain koko pakettiin, ei siinä mitään sen negatiivisempaa ole. Toki asian olisi ehkä muutoinkin voinut ilmaista uutistekstissä.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jos saadaan PC:lle, niin menee ostoon ilman selittelyjä. Jos ei, niin haaveeksi jää.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Koko ajan itsekin odotin PC-pelaajille jotakin ja olin aivan varma, että nyt Microsoft tekee ison peliliikkeen Windows-pelaamisen suuntaan, mutta ei kun ei... XBOX tätä XBOX sitä... Minä sanon, XBOX go to hell!

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Täytyy myöntää, että 60fps Halo moninpeli laittaa housut märiksi. Sanokoot muut mitä tahansa, mutta kyseinen sarja on tarjonnut genren mielenkiintoisinta moninpelimättämistä koko viime sukupolven, eikä näköpiirissä ole kuin uusi UT niitä haastamaan vastaisuudessakaan. Tästä uutisesta saisi paremman vain, jos Mikkisofta ymmärtäisi julkaista Halo-moninpelin pc:lle... Kilpailijoita ei ole.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Majur1

Koko ajan itsekin odotin PC-pelaajille jotakin ja olin aivan varma, että nyt Microsoft tekee ison peliliikkeen Windows-pelaamisen suuntaan, mutta ei kun ei... XBOX tätä XBOX sitä... Minä sanon, XBOX go to hell!

No hei, jos MS alkaisi liikaa PC:n suuntaan kumartamaan, niin samalle he pyllistäisivät Boxin suuntaan...ja tähän ei todellakaan ole varaa jos PS4:n etumatkaa aiotaan saada kiinni. Toki Ms voisi tuoda esim Age of Empiresin kunolla takaisin.

Harmittaa kun tuota Halo 2 anniversarya ei nyt sitten saada 360:lle, Xbox Onen osto ei ole suunnitelmissa vuosiin. Lisäksi H1 anniveraryn, H3:n ja H4:n joutuu tässä ostamaan "turhaan" uudestaan, vaikka onkin päivitetty pyörimään 1080p/60fps.