Xbox Onen myynnit tuplaantuivat ilman Kinectiä / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Onen myynnit tuplaantuivat ilman Kinectiä

17.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
26

Ilman Kinect-liikeohjausjärjestelmää myydyn Xbox One -konsolin julkaisu näyttää osoittautuneen menestyksekkääksi ratkaisuksi konsolivalmistaja Microsoftille.

Microsoftin mukaan kesäkuun alussa Yhdysvalloissa julkaistulla Kinectittömällä Xbox One -myyntipakkauksella on ollut merkittävä positiivinen vaikutus konsolin myynteihin. Konsolin myyntien kerrotaan yli kaksinkertaistuneen Yhdysvalloissa edelliseen kuukauteen verrattuna 100 dollaria alkuperäistä hintaa edullisemman pakkauksen julkaisun jälkeen. Väite perustuu yhtiön sisäisiin myyntilukuihin, joita ei ole paljastettu julkisuuteen.

Xbox Onen julkaiseminen ilman Kinectiä toi konsolin hinnan samalle tasolle kilpailija Sonyn PS4-konsolin kanssa. Molempien laitteiden ohjehinta Yhdysvalloissa on tällä hetkellä 399 dollaria.

Xbox One julkaistaan Suomessa näillä näkymin syyskuussa.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Etenkin konsoleiden alkutaipaleella hinta ratkaisee. Monet pelaajat haluavat vain aiempaa tehokkaamman Xboxin, eivätkä pidä Kinctiä arvokkaana. On varmaan ihan hyvä, että heille tarjotaan tällaista edullisempaa ja olennaiseen keskittyvää versiota.

Ps. Pistin Kinectillä (ja Titanfallilla) varustetun version tilaukseen pari päivää sitten. Täältä tullaan, uusi sukupolvi! Ai niin, onhan meikällä Wii U jo ennestään... Kröhöm. Noh, hieron täällä jo käsiäni yhteen kun odottelen loppuvuoden Halo- ja Forza-sessioita.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Oikeilla jäljillä mennään, todellakin. Sitten vielä muutamaa hyvää peliä enemmän, niin saadaan kurottua umpeen PS4:n ottamaa etumatkaa.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä zappah

Kaiken päälle vielä se seikka että ihan hitosti vanhaakin geniä jäljellä pelattavana.

Onneksi vanhan genin pelejä julkaistaan järjestäen uudellekin sukupolvelle erinäisten 721p ultimate edition-versioiden myötä. Next-gen-consoles, last-gen-games...

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jotenki säälittää tyypit jotka hehkuttaa Boxia. Onhan se niin, että omaa juttua ei vaihdeta, vaikka mikä olisi. Meinaan tässä Sonyn ylivoimaista rautaa. Pelit ratkaisee on tietenkin oikeaa puhetta, mut kyllähän Boxilaiset jotenki liian paljon siitä höpöttää. Katotaan nyt mitä tulee. Itellä otti vuosia aivoon, kun Pelaaja-lehdestä luin arvioita ja järjestään miltei joka pelin kohdalla luki....Boxilla on paremmat grafiikat Pleikkariin verrattuna.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Boardin puolella pelitarjouksista löytyy tällä hetkellä ennakotilaukseen 370 eurolla Kinectitön Xbox One. Ei paha hinta kyllä enää ja varmaan olisi mennyt ostoonkin jos olisi jo vähän enemmän pelattavaa. Tosin siis PS4:llä on sama ongelma: ei vielä tarpeeksi pelattavaa oikeuttaakseen 400 euron ostoksen. Kaiken päälle vielä se seikka että ihan hitosti vanhaakin geniä jäljellä pelattavana.

EDIT: Eipä tuo tarjous ollutkaan kuin eiliseen.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Itselläni on aiemmin ollut todella negatiivinen kuva kinectistä. Nyt reilun kuukauden käytön jälkeen en kyllä vaihtaisi sitä millään pois. Itse maksoin perus paketista 469€, kun ilman kinectiä olisi ollut myynnissä 439€. Ei ainakaan paikallisessa Gigantissa hintaero ollut kovinkaan suuri. Tuohon hintaan suosittelen nappaamaan sen kinectin mukaan. Jos käyttö ei miellytä, niin voi hyvin myydä jopa voitolla eteenpäin.

Edit. Puhuin EU import mallien hinnoista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Jotenki säälittää tyypit jotka hehkuttaa Boxia. [b](1)[/b]Onhan se niin, että omaa juttua ei vaihdeta, vaikka mikä olisi. [b](2)[/b]Meinaan tässä Sonyn ylivoimaista rautaa. [b](3)[/b]Pelit ratkaisee on tietenkin oikeaa puhetta, mut kyllähän Boxilaiset jotenki liian paljon siitä höpöttää. Katotaan nyt mitä tulee. [b](4)[/b]Itellä otti vuosia aivoon, kun Pelaaja-lehdestä luin arvioita ja järjestään miltei joka pelin kohdalla luki....Boxilla on paremmat grafiikat Pleikkariin verrattuna.

Kerrotko vielä miten tämä liittyy uutiseen kun mitään erityistä hehkutusta kyseisestä laitteesta ei ollut? En sellaista myöskään näe kommenteissa olevan.

Menee aika turhasta vääntämiseksi taas mutta tässä kommenttia erittelemiini kohtiin myös. 1: Kyllä aika monet ovat vaihtaneet jos olet uutisia seurannut. Ehkä haluat vain nähdä jotain mikä ei ole välttämättä totta tai ainakaan suurelta osin? 2: Itse vastaat tähän jo kolmosessa: ei se rauta ole ainoa mikä merkitsee ja uutinenkin juuri kertoi että boksin hinta aleni, joten enää ei tarvitse maksaa siitä "huonommasta" enemmän. Sitä paitsi mikä sinä olet sanomaan jos joku HALUAA Kinectin ja sen vuoksi kaivaa kuvetta? Ei ne rahat sinulta lähde pois. 3: Tajuat siis pointin mutta samalla dissaat sitä sanomalla asiaa höpötykseksi? Miten olisi: "Tehot ratkaisee mutta kyllähän PS4:laiset siitä liikaa höpöttää"? 4:Hyvä huomio tuo "itellä" sillä asia tuntuu olevan juuri oma ongelmasi. Taisit pelata PS3:lla ja/tai keskittyä liikaa graafiseen ulkonäköön pelaamisesta nauttimisen sijaan kun ehdit tuollaisesta ärsyyntyä. Itse mm. olen lähinnä pelaillut enkä niinkään katsellut miltä kyseiset pelit näyttävät pc:llä tai ps3:lla. Lisäksi ostin myös PS3:n kun siellä oli kiinnostavia tekeleitä joita en voinut X360:llä pelata enkä vain itkenyt että "ärsyttää kun PS3:laiset höpöttää paremmista peleistään" tms.

Menepäs kauppaan ja osta se itseä kiinnostava laite (paras ratkaisu ja myös oma tavoitteeni: ajan myötä kaikki) ja anna myös muiden ostaa se vehje jonka he haluavat, jookos.

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Tajuspahan vihdoinkin omaksi parhaakseen. Playstationilla kuitenkin semmonen etuvauhti että kiinni eivät saa! : P

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Suomessa hintaero on ainakin mitätön.

Saa nähdä kuinka paljon konsolin julkaisun siirtäminen syksylle rasittaa xboxia Suomessa. Mitään suurempaa syytähän uuden konsolin ostamiseen ei muutenkaan ole ollut.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Jotenki säälittää tyypit jotka hehkuttaa Boxia. Onhan se niin, että omaa juttua ei vaihdeta, vaikka mikä olisi. Meinaan tässä Sonyn ylivoimaista rautaa. Pelit ratkaisee on tietenkin oikeaa puhetta, mut kyllähän Boxilaiset jotenki liian paljon siitä höpöttää. Katotaan nyt mitä tulee. Itellä otti vuosia aivoon, kun Pelaaja-lehdestä luin arvioita ja järjestään miltei joka pelin kohdalla luki....Boxilla on paremmat grafiikat Pleikkariin verrattuna.

En nyt menis kyllä hehkuttamaan kummankaan rautapuolta, ja jos nuin kovasti otti aivoon niin mikset laittanu boksiakin, itellä boksi ja plekkeri hyllyssä vierekkäin ja hyvin ovat toimeen tulleet:D

Nostoja