Xbox Onen odotettu päivitys on täällä – ruutukaappauksia vihdoin kaikille

Xbox One kykenee vihdoin ottamaan ruutukaappauksia pelaamistasi peleistä. Kuvia voi sitten jakaa sekä eteenpäin että käyttää myös esimerkiksi konsolissa taustakuvana.

10.3.2015 15:27

Xbox Onen maaliskuinen päivitys on aloittanut vyörymisen kaikkien pelaajien saataville. Päivityksen myötä Xbox Onella voi vihdoin ottaa ruutukaappauksia pelaamistaan peleistään, mikä onkin ollut yksi Xbox-yhteisön eniten konsoliin toivomia ominaisuuksia.

Xbox Onella ruutukaappauksien nappaaminen hoituu parillakin tapaa. Perusohjainta käyttäessä ruutu kaapataan haltuun Xbox-nappia kahteen kertaan nopeasti painamalla, kun taas Kinectin ollessa aktiivisena liikkeentunnistuskameralle voi antaa äänikäskyn kuvan ottamisesta.

Ottamiaan luvia voidaan hallinnoida Xboxin Upload-sovelluksessa. Sitä kautta otoksiaan voi asettaa esimerkiksi Xboxin taustakuvaksi tai jakaa eteenpäin muiden pällisteltäväksi.

Selostuksen ruutukaappauksien toiminnasta voi katsastaa oheisesta videosta. Video käy samalla läpi myös muita päivityksen uudistuksia, kuten kaveriehdotuksia ja mahdollisuuden raportoida Microsoftille spämmiviestien lähettäjiä.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa