Xbox Onen ohjain uudistuu kesäksi / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Onen ohjain uudistuu kesäksi

1.06.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Xbox Onen ohjain uudistuu kesäkuussa

Microsoft on julkaisemassa uuden version Xbox One -konsolinsa peliohjaimesta kesäkuun aikana.

Uuden Xbox One -ohjaimen julkaisua ei ole vahvistettu virallisesti, mutta tieto uudistuksesta lipsautettiin ensimmäisenä yhtiön omille verkkosivuille. Xboxin tukisivusto sisälsi tovin aikaa merkinnän ohjaimen alaosaan lisätystä 3,5 mm kuulokeliitännästä, joka olisi saatavilla vain kesäkuun 2015 jälkeen julkaistuissa ohjaimissa.

Sittemmin uudesta mallista saatiin lisää vihiä itävaltalaisen Libro-verkkokaupan toimesta. Kuvia uudesta ohjaimesta julkaisseen Libron verkkosivut vahvistavat niin ikään ohjaimen sisältävän uuden 3,5 mm liitännän. Tiettävästi Xbox One -ohjain ei muutu muilta osin uudistetun mallin myötä.

Libron mukaan uusi Xbox One -ohjain saapuu myyntiin 8. kesäkuuta, joten virallinen vahvistus uudelle mallille on todennäköisesti luvassa pikapuoliin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Ite ei tuu kuulokkeilla pelattua, mut hyvä juttu niille jotka pelaa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En asiasta ollutkaan aiemmin maininnut mihinkään mutta juurikin tuo liitäntä on yksi Dualshock 4:n hyvistä eroista MS:n ohjaimiin verrattuna. Ei tarvitse vaihtaa pitkää johtoa kuulokkeisiin kun menee lyhyellä ohjaimeen kiinni ja saa vielä helposti valita mitkä äänet sieltä kuuluu.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Tajusivat idiootit viimein tämän. Kilpailijoilta tuo liitin tosiaan ohjaimista löytyy. Vaatisi silti sen 60 euron sijoituksen uuteen kapulaan, joten luurit pysyvät jatkossakin kiinni ainoastaan Wii U:n ja PS4:n padeissa.

Nostoja