Xbox Onen yksinäisille Kinecteille yli satasen hintalappu – peli mukaan kaupan päälle / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Onen yksinäisille Kinecteille yli satasen hintalappu – peli mukaan kaupan päälle

27.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Microsoft on aikeissa aloittaa Xbox Onen Kinect-kameroiden erillismyynnin tänä syksynä. Lokakuun 7. päivä yksinäisiä Kinecteja voi löytää jo ainakin yhdysvaltalaisista kaupoista, joissa ne ovat kantamassa 150 dollarin hintalappua. Tästä päätellen Euroopassa Kinectin hinta voi siis hyvinkin kulkea 150 euron tietämillä.

Mukaan Kinect-paketteihin Microsoft on pakkaamassa koodin ensi viikolla julkaisunsa saavasta Dance Central Spotlight -tanssipelistä. Peli saapuu varustettuna kymmenellä tanssikappaleella ja lisää voi ostaa halutessaan lisäsisältönä.

Kinect oli alkujaan oletuksena mukana kaikissa Xbox Onen myyntipaketeissa, kun konsoli julkaistiin viime marraskuussa ensimmäisillä markkina-alueilla. Tähän tuli muutos vasta kesällä, jolloin Microsoft toi myyntiin myös Kinect-vapaita Xbox-paketteja leikatulla hintalapulla varustettuna.

Suomessa Xbox One saa virallisen julkaisunsa syyskuun 5. päivä.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Alle satku konsolin hinnasta pois ja yli satku pelkästä kinectistä. Loogista.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä snaketus

Alle satku konsolin hinnasta pois ja yli satku pelkästä kinectistä. Loogista.

Eikös se kinect tuonut noin 100€ lisäkustannusta konsolille (tuotantokustannukset). Tämä kun laitetaan erikseen myntiin, niin siihen lisätään päälle normi kate + vielä annetaan peli mukaan pakettiin. Aika linjassa aiemman mallin hinnoittelun kanssa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Liian vähän biisejä pelissä.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Aivan järkyttävä tää Kinectsekoilu. Ei olis pitänyt poistaa paketista. Nyt se on taas marginaalien laite, eikä pelinkehittäjät noteeraa sitä kuin vasta jälkisuunnittelussa.
Ihan hyvä esimerkki tietysti, kuinka jumalattoman iso korporaatiokin voi paskoa housuihinsa katastrofaalisesti. Ei sitä pleikan etumatkaa kiritä umpeen olemalla saman hintainen mutta tehoiltaan huonompi konsoli. Kinectillä sen olisi ehkä voinut tehdä. vrt. Wii sports huuma. Olettaen, että pakkokinectillä sisältöä olisi tullut. Nyt sitä ei tule, ja pari kuukautta Tomb Raider yksinoikeutta joulumarkkinoille ei merkitse hevon v..... virkaa. Eloppi myy kohta xboxin Sonylle. :P (pari kuukautta sen jälkeen Elop siirtyy Sonylle tai Burger Kingille...jos selviää hengissä. >_< )

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä mur72

Ei sitä pleikan etumatkaa kiritä umpeen olemalla saman hintainen mutta tehoiltaan huonompi konsoli.

Siitä voit itse vertailla kumman saat halvemmalla, ole hyvä:
Vaihtoehto 1
Vaihtoehto 2

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

@mur72
Onhan laite jo kuitenkin ollut hyvän aikaa myynnissä merkittävimmillä markkinalueilla, mutta montakos Kinect-peliä sinä aikana on julkaistu? Itse en tiedä yhtäkään, mutta huhu kertoo, että niitä olisi ainakin yksi kappale. En ollenkaan ihmettele miksi Kinectittömyyteen on siis lopulta päädytty.

Paskempi homma tämä on niille studioille, jotka uskoivat Microsoftin lupaukset Kinectin pakkoläpimurrosta ja ovat oikeasti pistäneet paukkuja liiketunnistukseen sillä oletuksella, että se vakoilulaite löytyy jatkossa joka kodista. Nyt heillä on todistettavaa kaksin verroin, kun ihmisille pitää myydä myös 150$/€:n Kinect itse pelin lisäksi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä gurgi

[quote='käyttäjältä mur72']Ei sitä pleikan etumatkaa kiritä umpeen olemalla saman hintainen mutta tehoiltaan huonompi konsoli.[/quote]Siitä voit itse vertailla kumman saat halvemmalla, ole hyvä:
Vaihtoehto 1
Vaihtoehto 2

Kaiken huipuksi tuo linkin Onen hinta (409 euroa) ei ole halvin mitä olen nähnyt. Pariin otteeseen olisin voinut pistää 370 eurolla Onen tilaukseen. Siinä on jo 50 euron hintaero jos PS4 hinta on se 420 euroa. Halvin PS4 (yksi tarjous joka meni nopeasti) oli 399 euroa ja tämänkin kanssa hintaero on 29 euroa.

Vielä kun muistetaan että laitteilla on omat yksinoikeutensa, ohjaimensa ja järjestelmänsä sekä ihmisillä omat tottumukset, kokemuksensa ja aiemmat tilit jossain, niin edelleenkään tuo konsolin valinta ei kärjisty johonkin kysymykseen siitä, onko mukana Kinect vai ei. Asia on hyvin monien osien summa.

Itsellä niin monen että hommaa ei ole vielä päätetty. Tiettyjen "must have"-pelien, kaverien ja vanhan Live-tilin takia valinta voi olla One, erityisesti jos hinta pysyy sen 50 euroa halvempana kuin PS4. Samalla saan ne vähemmän tärkeätkin jutut Onelta: tutun ympäristön, mieluisamman ohjaimen ja Dead Rising 3:n (sekä pari muuta vähemmän must-peliä). Siinä ei paljon Kinect paina kun hyppely ei ole koskaan itseä kiinnostanut. Wii oli hauska ehkä pari tuntia kaverilla kokeiltuna.

PS4:lla taas kiinnostaa lähinnä tietyt pelit. Systeemi on ainakin PS3:lla vähemmän miellyttävä, ohjain lelumainen (toki uudessa huima parannus) ja (PS4-)pelit vähemmän itseä kiinnostavia. Tällä hetkellä konsoli houkuttaa vain Rimen ja Bloodbornen vuoksi. Tehoilla en tee "mitään" kun en kuitenkaan mitään multiplattareiden pikselivertausta harrasta. Ja muutenkin ostan myöhemmin PS4:n (jos ei siis tule ensin taloon) että pääsen aiemmin mainittuja pelejä pelaamaan.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Varma myyntihitti...

Nostoja