Xbox Onet eivät varastoissa pölyty – kolme miljoonaa konsolia kaupattu

Xbox Onen myynti maailmalla näyttää menevän varastojen tahtiin. Nyt kaupattu on kolme miljoonaa konsolia.

6.1.2014 21:11

Suomen odottaessa edelleen virallista julkaisupäivää Xbox Onelle, ehdittiin Microsoftin uutuuskonsolia myymään maailmalla viime vuonna yli kolme miljoonaa kappaletta. Microsoftin maanantaina antaman tiedotteen mukaan kyse on aikalailla samasta määrästä, jonka se on saanut tuotua kauppojen hyillyille kyseisenä aikana.

– Julkaisusta lähtien Xbox Onen kysyntä on ollut vahvaa suurimman osan jälleenmyyjistä myytyä konsolivarastonsa lomakauden aikana loppuun maailmanlaajuisesti. Jatkamme kovaa työskentelyä saadaksemme toimitettua lisää konsoleita jälleenmyyjille niin nopeasti kuin mahdollista, Xboxin markkinointipomo Yusuf Mehdi kommentoi.

Xbox One julkaistiin 13 maassa marraskuun 22. päivä ja se myi Microsoftin mukaan vuorokaudessa yli miljoona kappaletta. 18 päivässä määrä oli kasvanut kahteen. Myyntitahti on ollut ilmeisesti nopeampaa kuin kummallakaan aiemmalla Xbox-pelikonsolilla.

Suomeen laitteen on luvattu saapuvan ”mahdollisimman pian” kuluvan vuoden aikana. Mitä tämä sitten tarkoittaa, on vielä lähinnä kunkin itsensä tulkittavissa.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa