Xbox-pomo: Microsoft keskittyy E3-messuilla omiin peleihinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox-pomo: Microsoft keskittyy E3-messuilla omiin peleihinsä

20.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Kuva: Dualshockers

Xbox-pomo Phil Spencer on valottanut Twitterissä Microsoftin tämänvuotisia E3-sunnitelmia.

Spencerin mukaan pelijätin messuaikataulu on edelleen vaiheessa, mutta tänään studiolla tehdään suuria päätöksiä sekä E3:n että Gamescomin sisällöstä. Mies tiesi jo kertoa Microsoftin keskittyvän tänä vuonna paljon aiempaa enemmän omiin peleihinsä kolmannen osapuolen materiaalin sijasta, ja povasi tulevista kuukausista muodostuvan "paras Microsoft-vuosi koskaan".

Spencer lupasi messuilla nähtävän myös upouusia yksinoikeusjulkistuksia, ja painotti kolmannen osapuolen pelien olevan silti mukana menossa.

– Esittelemme myös kolmannen osapuolen sisältöä, mutta omasta mielestäni on tärkeää tukea omia pelejämme keskittymällä niihin, Spencer selvitti.

Miehen Twitter-lupauksiin lukeutuivat myös aina tervetullut pelikuvakeskeinen sisältö sekä Fable Legends -tyyppinen Xbox Onen ja Windows 10:n välinen monialustatuki.

Tänä vuonna E3 järjestetään 16.-18. kesäkuuta Los Angelesissa. Viisipäiväinen Gamescom-humu puolestaan saa lähtölaukauksensa 5. elokuuta.

Lähde: Phil Spencer (Twitter), DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Oisko vaikka Halo?

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Passoohan tuo jos niitä pelejä on tarjolla paljon. Lähetyksen aion varmasti seurata suorana, sillä viime messuilla mikkisoftan pressi olo messun huippua.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Hyvältä kuulostaa. Toivottavasti pitää myös kutinsa. Uusi traileri sekä gameplaytä Halo 5:stä lienee satavarma juttu, mutta jospa olisi muutakin mielenkiintoista. Black Tuskin tulevasta pelistä olisi ainakin mukava saada jotain infoa, ja uudet iipeethän kiinnostavat lähtökohtaisesti aina. Quantum Breakiä ihailisin myös mielelläni lisää, vaikka harmittaakin ettei tule vielä tänä vuonna. Toivottavasti ei unohdu kansalta tyystin ja floppaa julkaisussa kuten Alan Wake. Joku kunnon päräyttävä gameplaypätkä olisi paikallaan.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Hyvä hyvä, yhtiöiden omat pelit näissä presseissä kuitenkin itseäni eniten kiinnostavat.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Montakohan sarjaa on nyt ostettu yskinoikeudeksi.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Mikä tekee ostetuista yksinoikeispeleistä hyvän asian? Eikö näin pelaajana olisi hyvä, jos pelejä voisi pelata omalla suosikkilaitteellaan?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Galactus

Montakohan sarjaa on nyt ostettu yskinoikeudeksi.

Tai vielä parempaa eli kuinka moni näistä tulee olemaan ajastettua kakkaa ja kuka on ostanut ajastetut yksinoikeudet minkäki pelin DLC:hen. Timed, timed, first on, timed, this year only on, timed, timed, tv show, remaster, timed remaster, first on, timed, helped develop the game, only on, timed only on first tv show remastered online sports...

En odota yhtään.