XBox-pomo: Tällaisia ovat tulevaisuuden pelikonsolit / Uutiset / pelaaja.fi

XBox-pomo: Tällaisia ovat tulevaisuuden pelikonsolit

31.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
57

Xbox 360 aloitti uuden sukupolven joulukuussa 2005. Xboxia seurasi PlayStation 3 ja Wii noin vuotta myöhemmin. Nyt voidaan siis alkaa taas odottamaan huhuja ja pohdintoja seuraavasta sukupolvesta.

Entinen XBox-pomo Sandy Duncan uskoo konsolien muuttuvan täysin erilaisiksi lähivuosina. Duncanin mukaan 5-10 vuoden päästä konsolin vieressä ei nähdä enää laatikkoa, vaan sisältö tulee suoraan palveluntarjoajalta verkon kautta. Olohuoneiden laatikko- ja johtosotkut tulevat siis vähenemään selvästi, mikäli ennustus pitää paikkaansa.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän a_Sniper kuva
a_Sniper

Enpä pidä ollenkaan mahdottomana ennustuksena. Miettii nyt miten laajakaista nopeudetkin kasvaneet joka paikassa.. ennen tähä käpykylää saanu nettiä hyvä jos modeemivauhdin, nykyään se o jo 8megaa ja kohta 24megaa et kyl nopeutta pitäs piisata tuollaisen menetelmän tukemisee ettei siitä tulis mitää ongelmaa..

Käyttäjän Ludovico kuva
Ludovico

Rehellisesti en lämpene ajatukselle siitä, että leffat tai pelit jne ladattaisiin netistä. Kyllä fyysinen kappale voittaa aina tiedoston kovalevyllä. Lisäksi onhan nuo konsolit ns. silmäkarkkia hyllyillä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paskoista leffoista on vaikeampi päästä eroon, jos ne on fyysisinä kappaleina...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En todella haluaisi että kaikki media tulisi verkon kautta. Mitä käy 'käytettyjen pelien' myymiselle? Itse en omaa varallisuutta ostaa uusia pelejä kun itse konsolit tyhjentää jo taskut. Huuto.netistä ym. tulee pelit ostettua. (Ja ne voi myydä eteenpäin pahan päivän sattuessa).

Musiikki vielä menee ladattavassa muodossa, usein sitä kuitenkin kuuntelen koneen ääressä, ja saahan sen cd:lle poltettua jos tarve tulee.. mites pelit tulevaisuuden konsoleilla? Minä ainakin pidän sekä elokuvista että peleistä ihan fyysisessä muodossa, en niitä edes sen takia wareta. En halua mitään suttuista divX kakkia katsoa monitorista tai vammata 7000000 tuntia että saa jonkun crackin toimimaan pelissä. (meni vähän ohi aiheen..heh).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

>>Paskoista leffoista on vaikeampi päästä eroon, jos ne on fyysisinä kappaleina…
>>

Huonoja elokuvia ei tarvitse ostaa :P

Phantomin kaltainen konsoli kuulostaa periaatteessa ihan hienolta, jolle kaikki sisältö voidaan ladata netin ylitse. Jää kuitenkin mietityttämään, mitenkän niiden pelaajien laita, joilla ei vieläkään ole käytössään Internettiä. Tämä koskeen lähinnä niitä pelaajia, jotka syystä tai toisesta asuvat laajakaistaverkkojen saavuttamattomissa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Ei ollenkaan huonolta kuulosta,mutta kyllä minä keräilevänä tyyppinä haluaisin kuitenkin omistaa pelikotelot,joissa pelit olisivat. Muuten kuulostaa ihan hyvältä kun johtoviidakoistakin päästäisiin eroon,ainakin melkein.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paremmalta kuulostais kyllä konsoli, joka vain liitetään scartilla.

Mitään verkkolatauksia tarvitse, tulisi vain ties mitä hakkeriongelmia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olisi kyllä mahtavaa jos kaikki pelit saisi ostettua verkosta suoraan.

100M yhteydellä ei kauaa mene isommankaan pelin lataamisessa ja vuosien kuluttua saa varmasti vieläkin nopeampia yhteyksiä kuin nyt kun on kuluttajille tuo 100M suomessa isoin kai.

Pelit on pelaamista varten eikä hyllyssä pitämistä.

Eipähän mene pelit rikkikään kun ne maksettuaan voi ladata niin monta kertaa kun haluaa samalla tunnuksella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uskon että pelit menevät enemmän tuohon ladattavaan muotoon. Syynä tähän on rehottava piratismi. Itse kyllä pidän enemmän pelin konkreettisesta muodosta. Sanoisin että pelit takaisin modulimuotoon, on hieman vaikeampi väärentää peliä sitten, nythän on kaikkea super nopeita flash-muistejakin niin se olisi teoriassa mahdollista.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Pelit on pelaamista varten eikä hyllyssä pitämistä"

Joo tosiaan totta ja ole jotakuinkin samoilla linjoilla,mutta kuten sanoin,keräilevänä tyyppinä tykkään katsella ja ihailla ihan pelikoteloitakin ja mikä parasta kaikenmaailman Limited Edition laatikot ovat karkkia silmille.