Xbox-pomo toivoo pc-maailmasta tutun genren tuloa konsoleille - Järkeä vai ei? / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox-pomo toivoo pc-maailmasta tutun genren tuloa konsoleille - Järkeä vai ei?

19.05.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
15

German Tivo -niminen Twitter-käyttäjä kysyi Xbox-pomo Phil Spenceriltä, minkä peligenren tuotoksia hän haluaisi nähdä uuden sukupolven konsoleilla. Spencer vastasi hieman yllättäen "reaaliaikaiset naksuttelut", ja huhumylly lähti luonnollisesti vellomaan valtoimenaan.

Osa Twitter-käyttäjistä oli sitä mieltä, että Spencer tunnusti rivien välissä Halo Wars -pelisarjan palaavan jälleen konsoleille. Halo Wars ilmestyi vuonna 2009 Xbox 360:lle. Se sai kohtalaiset arvostelut, mutta strategia-Halon jatkosta ei ole hiiskuttu kuitenkaan mitään tuon jälkeen.

Viime viikolla uutisoimme siitä, miten Halo-sarjalle haetaan uutta vetäjää ja kuinka Halo-tuoteperhettä halutaan kehittää uuteen suuntaan. Ei tässä vielä kannata mitään suurempia ynnäyksiä tehdä, mutta strategioita ei uuden konsoleiden sukupolvilla vielä ole nähty. Odotellaan kuitenkin rauhassa, mitä tuleman pitää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Celleri se ei koskaan petä :D

Halo Wars 2 kelpaisi kyllä vallan mainiosti. Eipä toimivia RTS-pelejä konsoleilla oikeastaan ole kuin alkuperäinen HW ja EndWar.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jos tuovat samalla hiiri & näppis tuen niin sittne RTS:n tuominen onnistuu, muuten ei tuu kuin sutta ja sekundaa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tai miten olisi vuoropohjainen strategia? Saattaisi toiimia paremmin konsolilla kuin reaaliaikainen taktikointi, ellei sitten muodosteta jonkinlaista hybridiä.

Käyttäjän Reddpayn kuva
Reddpayn

Ruse oli kans hyvä rts ps3:lla, mutta itseäni ei kyllä oikeen innostaisi mikään turn based strategia vaan juuri kunnon rts ( vaikka en xo:lla pelailekaankoska on ps4 ;) )
Raffisioni, no ei kannata ny t pikku röllistä suuttua, vaikka onhan siinä kyllä perääkin heheh ;)

Käyttäjän Reddpayn kuva
Reddpayn
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

Jos tuovat samalla hiiri & näppis tuen niin sittne RTS:n tuominen onnistuu, muuten ei tuu kuin sutta ja sekundaa.

No, kyllä kapulallaki pygee ;)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Siivosin vähän Celler-juttuja ja laitoin hänet nyt vielä lepolomalle, kun ei tuo kommentointisuunta nyt taas vain meinaa mennä ihan järjen kanssa yksiin.

Jatketaan uutisen kommentointia.

-Riepu, moderaattori

Käyttäjän Dark kuva
Dark

Halo Wars toimi täydellisesti pädillä, että ei ole tarvetta hiirellä ja näppikselle, Halo Wars 2 jos tulisi ostaisin Xbox Onen vain sen takia, sen verran hyvä pelisarja kyseessä.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Wii U: n ohjain sopisi täydellisesti strategiapeleihin, mutta lukuunottamatta Pikminiä, ei genren pelejä ole konsolilla nähty.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Milkshake

Wii U: n ohjain sopisi täydellisesti strategiapeleihin, mutta lukuunottamatta Pikminiä, ei genren pelejä ole konsolilla nähty.

Tuo genre lienee pääosin indyjen käsissä, koska sieltä on useampiakin tulossa, mutta saas nähdä milloin ja moniko "häviää" matkalla?

Käyttäjän Mordjinn kuva
Mordjinn

Olisi mahtavaa jos joko Xbone tai PS4 toisi näppis & hiirituen kehiin. Menisi pelimaailma uusiksi.

Nostoja