Xbox-pomo vihjailee suoratoistotikuista ja uusista Game Pass -tilausmalleista / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox-pomo vihjailee suoratoistotikuista ja uusista Game Pass -tilausmalleista

25.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Xbox, Phil Spencer, Game Pass, xCloud

Xbox-pomo Phil Spencer on vihjaillut Xbox-pelaamisen tulevaisuuden suunnista uudessa haastattelussa.

Spencer kertoi Stratechery-sivustolle antamassaan haastattelussa Microsoftin harkitsevan xCloud-pelipalvelun tuomista televisioon kytkettäville suoratoistotikuille. Tällä hetkellä xCloud on saatavilla tietyille Android-puhelimille ja -tableteille, mutta Spencerin mukaan Microsoft kaavailee palvelun tuomista myös edullisemmille suoratoistoon tarkoitetuille laitteille.

– Uskon, että tulette näkemään edullisempia laitteita osana ekosysteemiämme, kuten suoratoistotikkuja tai muita laitteita, joilla voidaan pelata televisiossa xCloudin kautta, Spencer kommentoi.

Xbox-johtaja vihjasi haastattelussa myös uusista tilausvaihtoehdoista Xbox Game Pass -palveluun. Spencerin kertoi Microsoftin suunnittelevan esimerkiksi Xbox Game Pass Platinum -palvelua, jossa tilaaja saisi käyttöönsä uudet Xbox-laitteet ilman erillistä maksua. Microsoft tarjoaa jo nyt Game Passin ja uuden Xbox-konsolin tilausmallilla Xbox All Access -palvelussa, mutta Game Pass Platinum olisi nähtävästi suunniteltu kattamaan myös Xbox Series -laitteita seuraavat konsolimallit.  

Lähde: The Verge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä tällainen mikään yllätys ole kun ollut puheita/huhuja että tulee about joka paikkaan jääkaapista taskulaskimeen. Ja miksipä ei tulisi jos laitteella vain pelata voi. Esimerkkini laitteet tosin eivät välttämättä siihen oikeasti sovellu.

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Kuulostaa järkevältä. TV:hen valmiiks asennetulla tai ladattavalle xcloud apille olis varmasti kysyntää likasten kasuaalipelaajien keskuudeessa ja miksei muillekki. Jos mikkisofta nää suunnitelmat toteuttaa on ne luultavasti viimene naula stadian arkkuun, ellei google tee siihen jotain perustavanlaatusia muutoksia.

Käyttäjän Myyrä kuva
Myyrä

Itelleen tää on mielenkiintonen juttu, kun pelaajia perheestä löytyy, niin ei ehkä tarvi aina ostaa montaa telkkaria ja konetta.. Ja vois hyödyntää myös jo olemassa olevia ruutuja, tietokone, tabletti jne.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Suoratoistotikku?? HYPE :'Dd

Harmillisen usein nämä pelaamisen tulevaisuudenvisiot kuulostavat kertakaikkisen vastenmielisiltä.

Nostoja