Xbox-räiskintäpeli CrossfireX suljetaan vain vuoden elon jälkeen – myös Remedyn kehittämä yksinpelikampanja jää pelaajien ulottumattomiin

CrossfireX:n taru jäi reilun vuoden mittaiseksi.

4.2.2023 07:01

CrossfireX-räiskintäpelin taival katkeaa lyhyeen, julkaisija Smilegate on vahvistanut.

Julkaisijan mukaan viime helmikuussa Xbox-konsoleille ilmestyneen CrossfireX:n kehitystiimi työskenteli kovasti pelin päivittämisen kanssa. Korjauksista ja sisältöpäivityksistä huolimatta peliä ei saatu riittävälle tasolle, minkä vuoksi julkaisija päätyi sulkemaan CrossfireX:n.

CrossfireX:n palvelimet suljetaan 18. toukokuuta. Peli on kuitenkin poistettu välittömästi Xboxin kauppapaikalta. CrossfireX:n ladanneet pelaajat voivat edelleen pelata peliä sulkemiseen saakka, mutta pelin kauppapaikalla ei voi enää tehdä ostoksia oikealla rahalla. Sulkemispäätöstä edeltävän 14 päivän aikana ostoksia tehneet pelaajat voivat saada hyvityksen ostostaan tekemällä hyvityspyynnön Xboxin tukipalvelun kautta.

Poikkeuksellisesti sulkupäätös vie myös CrossfireX:n yksinpelikampanjat pelaajien ulottumattomiin. Kotimaisen Remedy Entertainmentin kehittämät kampanjat ovat pelattavissa edelleen 18. toukokuuta asti, mikäli kampanjat on ehtinyt hankkia ennen pelin poistumista Xbox-kauppapaikalta.

CrossfireX sai ilmestyessään tyrmäävän tuomion. Metacritic-sivusto nimittikin CrossfireX:n vuoden 2022 toiseksi huonoimmaksi arvioiduksi peliksi. Pelaajan arvio CrossfireX:stä on luettavissa täällä.

Lähde: Smilegate

Lisää luettavaa