Xbox Series X on 500 euron tehokonsoli – julkaisutiedot lyötiin vihdoin lukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Series X on 500 euron tehokonsoli – julkaisutiedot lyötiin vihdoin lukkoon

9.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
23
Xbox Series X, Series X, xbox, Micorosft, Series S, Xbox Series S, playstation, PlayStation 5, EA Play, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate, EA Access

Microsoftin uuden sukupolven pelikonsolimalli Xbox Series X julkaistaan yhdessä halvemman Xbox Series S:n kanssa 10. päivä marraskuuta, ohjelmistojätti on vahvistanut.

Samalla se on lyönyt lukkoon, että Series X:n suositushinnaksi asetetaan Suomessa 509,99 euroa. Eilen tiistaina virallisesti paljastetulle Series S:lle kertyy hintaa 309,99 euroa.

Viralliset ennakkotilaukset konsoleista käynnistyvät syyskuun 22. päivä.

Samalla Microsoft on vahvistanut, että sen oma Xbox All Access -tilausohjelma rantautuu uuden sukupolven konsoleiden myötä 12 uuteen maahan aina Suomea myöten. Täällä Gigantin kautta toimiva ohjelma tarjoaa sekä uuden sukupolven konsolin että Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden käyttöön käytännössä 24 kuussa maksettavan osamaksun voimin.

Yhdysvalloissa Xbox All Accessin kuukausihinnat lähtevät liikkeelle 25 dollarista. Suomen hinnoittelu ei toistaiseksi ole selvillä.

Xbox Game Passin Ultimate- ja pc-tilausta koskien on samalla vahvistunut, että EA:n oma EA Play -palvelu liittyy saman tien osaksi niiden tarjontaa ilman lisämaksua. Käytännössä se lisää siis Game Passiin jo valmiiksi kuuluneiden pelien rinnalle joukon EA:n omia tuotoksia ja tarjouksia.

Ohessa joukko julkistuksia tukeneita trailereita ja videoita, kuten esimerkiksi kurkistus Xbox Series S:n sisuskaluihin.

Päivitys kello 19:00: Microsoft on julkistanut Series X:ää ja S:ää vertailevat laitteiden tekniset tiedot.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Ilmeisesti siis xbox-live Gold katoaa ja liittyy game pass:n taikka sitten online pelaamisesta tulee ilmainen, tuosta nyt ei oiken se selvinnyt..

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Billet

Ilmeisesti siis xbox-live Gold katoaa ja liittyy game pass:n taikka sitten online pelaamisesta tulee ilmainen, tuosta nyt ei oiken se selvinnyt..

Microsoft on sanonut jo aiemmin kesällä, ettei Gold ole katoamassa mihinkään. Se on ollut toki osa jo Game Pass Ultimatea alusta alkaen ja se on selvästi tällä hetkellä se tilausmalli, johon firma haluaa käyttäjänsä kiinnittää suurimmalla vimmalla mukaan.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Paljon hyvää tietoa tuossa ensimmäisessä videossa. Kannattaa siis katsoa.

Series S:n sisuksetkin jo esitelty. Jäähdytysratkaisu onkin One S:stä peräisin, tosin eri siilellä.
Mutta missäköhän viipyy PS5:n sisuksien esittely?

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Ei ole pahan hintainen. Ennakkotilaukseen menee. Ja sitten se ps 5.. koskahan siitä tulee tietoa.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Kukaan tuskin yllättyi 500 euron hinnasta. Kohtuullinen. Nyt pitää vain toivoa, että Sony nokittaa ja laittaa PS5:lle alemman hinnan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Hyvä hinta konsoleilla. Täytyy nyt katsoa meneekö Series X ennakkotilaukseen, vai jäänkö odottelemaan ensimmäistä hinnanalennusta. 1st party pelien uupuminen julkaisusta ei itseäni niin haittaa kun harkinnassa on ollut jo pidempään joko Xbox One X:n osto tai Series X:n julkaisun odottaminen, jotta vanhan Xbox 360:n voisi vihdoin päästää eläkepäiville.

Valitettavasti vain näyttää siltä, ettei Xbox 360 pelien tukea olla Series X:llä ainakaan julkaisuun laajentamassa, eli jossain jemmassa vanhaa sotaratsua täytyy vielä pitää niiden pelien osalta jotka eivät Series X:llä toimi.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

pitää muistaa tää konsolit suomessa 50e tai 100e ennemän koska verot täällä nii isot

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD
Lainaus Retro22

pitää muistaa tää konsolit suomessa 50e tai 100e ennemän koska verot täällä nii isot

Xbox Suomi vahvisti Series S:n maksavan 309,99€ ja Series X:n 509,99€.

Käyttäjän JATATE kuva
JATATE

Mikäli hinta on noinki edullinen niin vois ajatella jopa tuota kuukausitilausta koska normisti jos ostaa pelkän konsolin niin pitää ne pelit vielä hommata mut tos pikaseen laskin että jos olis suomessa vaikka 25€/kk niin tekee sen 600 ja siihen saa sekä konsolin että pelit joten ei yhtään paha mun mielestä...sit jos vielä livestä ei tarvisi maksaa niin vielä parempi joten kyllä tuo taitaa hankintaan mennä :)

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Noniin! Mikkis heitti pöytään hyvän hinnan. Saa nähdä miten Sony vastaa. Nyt Sony faktoja tiskiin pleaaaase!!!!