Xbox Series X -minijääkaappi saapuu viimein kauppoihin

Microsoft tekee meemeistä todellisuutta.

16.10.2021 09:11

Xbox Series X:n voi pian hankkia kotiinsa jääkaappimuodossa.

Microsoftin viime vuonna ilmestyneen konsolin muotoilua verrattiin julkistuksen jälkeen jääkaappiin. Microsoft päätyikin tekemään meemeistä todellisuutta tekemällä viime vuonna oikean jääkaapin Xbox Series X:n muodossa. Täysikokoinen jääkaappi jäi kuitenkin vain rajoitetuksi eräksi, mutta nyt Microsoft on tuomassa kauppoihin minikokoisen version Xbox-jääkaapista.

Xbox Series X -minijääkaapin kerrotaan tarjovan jäähdytystilaa kaikkiaan kymmenelle juomatölkille, jonka lisäksi oven sisäpuolella on pienet säilytyshyllyt herkuille. Minijääkaapin etuosassa on myös toimiva USB-portti, jota voi käyttää laitteiden lataamiseen.

Sadan euron hintainen Xbox-minijääkaappi saapuu kauppoihin joulukuussa. Tuotteen ennakkotilaukset alkavat 19. lokakuuta. Vaikka jääkaappia pitäisi tulla saataville myös EU-alueelle jo joulukuussa, rajoittuu sen saatavuus toistaiseksi Ranskaan, Saksaan, Italiaan, Irlantiin, Espanjaan, Alankomaihin ja Puolaan. Microsoft kertoo kuitenkin laajentavansa minijääkaapin tarjontaa uusille alueille ensi vuoden aikana.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa