Microsoft on tarkentanut Xbox Series X:n julkaisuikkunaa. Ohjelmistojätti lupaa, että sen uuden sukupolven konsoli saadaan maailmanlaajuisille markkinoille marraskuussa, joskin tarkkaa päiväystä se ei ole ollut vielä valmis antamaan.

Uutta Halo-sarjan osaa ei sovi silti odottaa enää loppuvuodelle. Microsoft on ilmoittanut nimittäin samalla, että se on päättänyt yhdessä kehittäjä 343 Industriesin kanssa lykätä Halo Infiniten julkaisua ensi vuoden puolelle.

343:n mukaan lykkäyspäätökseen ovat vaikuttaneet useat asiat, kuten esimerkiksi koronapandemia. Lykkäyksellä studiossa halutaan ennen kaikkea varmistaa, että peli valmistuu uhraamatta työntekijöiden hyvinvointia laadun vuoksi.

Microsoft haluaa silti kovasti vakuutella, ettei Xbox Series X:n ostajat jää loppuvuodesta ilman tekemistä.

– Tarjolla on pelattavaksi tuhansia pelejä läpi neljän eri sukupolven, kun Xbox Series X julkaistaan maailmanlaajuisesti marraskuussa. Tälle vuodelle on suunniteltu yli sata Xbox Series X:lle optimoitua nimikettä, jotka on rakennettu ottamaan täysi hyöty irti kaikkein tehokkaimmasta konsolistamme, Xbox-tiedottaja Will Tuttle kertoo Xbox Wire -sivustolla.

Lähde: Xbox Wire, Halo Waypoint

Lisää luettavaa