Xbox Series X/S -myynnit ylittivät odotukset, Microsoftin osavuosikatsaus kertoo / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Series X/S -myynnit ylittivät odotukset, Microsoftin osavuosikatsaus kertoo

27.10.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Microsoftin peliosasto teki vahvan tuloksen syyskuun lopussa päättyneen vuosineljänneksen aikana, yhtiön tuorein osavuosikatsaus kertoo.

Tilivuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen tuloksen paljastanut Microsoft kertoi yhtiön onnistuneen toimittamaan markkinoille odotettua enemmän Xbox Series X/S -konsoleita. Konsolien kysynnän kerrotaan kuitenkin edelleen ylittävän tarjonnan. Konsolimyynti kasvoikin 166 prosenttia edellisvuoden ensimmäisestä neljänneksestä, jolloin uuden sukupolven konsoleita ei vielä ollut saatavilla. Yhtiön kertoi peliliikevaihdon kasvaneen 16 prosenttia edellisvuodesta ja yltäneen Xboxin historian parhaaseen ensimmäisen tilineljänneksen tulokseen.

Xbox-sisältöjen ja palveluiden myynnissä sen sijaan ei ylletty huipputuloksiin, vaan kasvu jäi kahteen prosenttiin edellisvuodesta. Microsoftin mukaan Xbox Game Pass -palvelun tilaajamäärät kasvoivat hieman, mutta yhtiö ei ole kertonut tarkempia tietoja palvelun käyttäjämääristä. Yhtiö odottaa kuitenkin sisältöjen ja palveluiden myynnin kasvavan toisella neljänneksellä Forza Horizon 5:n ja Halo Infiniten julkaisujen siivittämänä.

Lähde: The Verge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.