Xboxien verkkopeluu auki kaikille viikonlopuksi – Rocket League myös kokeiltavaksi ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Xboxien verkkopeluu auki kaikille viikonlopuksi – Rocket League myös kokeiltavaksi ilmaiseksi

9.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Xbox Onella ja Xbox 360:llä on mahdollista pelata tänä viikonloppuna verkossa ilmaiseksi ilman Xbox Liven kultajäsenyyttä.

Tarjouksen on tarkoitus olla voimassa aikavälillä 9.-12. kesäkuuta. Kyseessä on siinä mielessä erikoinen tapaus, etteivät Xbox One ja Xbox 360 ole aiemmin olleet yhdessä mukana vastaavanlaisessa kampanjassa. Jotta kampanjasta voi ottaa myös kaiken ilon varmasti irti, tarjoaa yhdysvaltalaiskehittäjä Psyonix koko viikonlopun ajan mahdollisuutta pelata Rocket Leaguea Xbox Onella ilmaiseksi.

Osuvasti Rocket Leaguen Xbox One -versio sai hiljattain tuen Xbox- ja pc-pelaajien väliselle verkkopeluulle. Ainakaan peliseurasta pelissä ei siis todellakaan pitäisi olla puutetta.

Lähde: Major Nelson, Xbox Suomi (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Jes, hienoa! Mietin että pitäisikö ostaa uuden goldin viikonloppuna, kun mokoma ehti loppua kaksi päivää sitten, mutta tämän hienon uutisen jälkeen ostan vasta maanantaina.

Käyttäjän Cuba Libre kuva
Cuba Libre

Tämä tarkoittaa lukuisia random-torveloita tänä viikonloppuna GTA Onlineen. Tosin on niitä siellä jo ennestäänkin. Vasta viimeyönä joku torvelo täysin tuntematon randomi kutsui minut seurueeseen vaikka ei ollut edes samassa lobbyssä! Olipas kivaa. Ne zössöttivät ranskaa ja minä suomea. Tätä tapahtuu Livessä nykyään kun minulla on XOne aika usein. X360:llä sitä ei tapahtunut koskaan. Nii, eihän niihin kaikenmaailman seurueisiin tarvi mennä. Enhän minä useimmiten menekään, mutta tällä kertaa nimi vaikutti jälleen tytön nimeltä Niinpä munani alkoi ohjata minua enkä voinut vastustaa kiusausta, kweh! ;) Siellä oli jotai miehii ja ranskalainen pikkupoika jolla on kimeä ääni kuin naisella. Älkää Te tehkö samaa virhettä kuin minä tein!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan kiva kun nettipelin ilmaisviikonloppu, Rocket League ja EA Access kaikki samaan aikaan tarjolla. Tuskin jaksan mihinkään näistä kuitenkaan tarttua. Live on aktiivinen, Rocket Leagueta jauhettu PS4:lla vaikka kuinka ja EA Accessissa ei oikein olisi kuin Plants vs Zombies, jota voisi testata. En kuitenkaan jaksa kun en sitä kuitenkaan osta, sen ollessa nettipeli.

Nostoja