Microsoft on vahvistanut, että Xbox Cloud Gaming eli Xbox-pilvipelaaminen on nyt saatavilla kaikille Xbox Game Pass Ultimate -tilaajille niin pc:llä kuin Android- ja iOS-laitteillakin.

Yli sadan Xbox Game Pass -kirjaston pelin pelaamisen voi aloittaa yksinkertaisesti menemällä osoitteeseen xbox.com/play joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Suoratoistettavat pelit pyörivät Xboxin raudalla Microsoftin datakeskuksessa. Pelaajat voivat siis jatkaa kesken jäänyttä peliä suoraan kaikilla laitteilla fyysisestä sijainnistaan huolimatta.

– Xboxilla missiomme on yksinkertainen: tuo pelaamisen ilo ja yhteisöllisyys kaikille planeetalla. Tämä päivä on tärkeä virstanpylväs matkallamme tuoda Xbox-kokemus kaikille pelaajille, tuotepäällikkö Catherine Gluckstein sanoo.

Microsoft tekee myös kokonaisvaltaisia parannuksia pilvipelaamiskokemukseen. Xbox Cloud Gaming toimii nyt mukautetulla Xbox Series X -laitteistolla ja suoratoisto yltää 60 ruudun sekuntivauhtiin 1080p-resoluutiolla.

Innovointia ja erilaisten ominaisuuksien lisäämistä aiotaan jatkaa uutterasti yhä paremman pilvipelikokemuksesi tarjoilemiseksi.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa