Xboxin suoratoistopalvelu laajentaa kokeilujaksoaan uusilla peleillä – Eurooppa suunnitelmissa vuonna 2020 / Uutiset / pelaaja.fi

Xboxin suoratoistopalvelu laajentaa kokeilujaksoaan uusilla peleillä – Eurooppa suunnitelmissa vuonna 2020

17.11.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Project xCloud -laajennus

Lokakuussa betatestinsä aloittanut Xboxin pelisuoratoistopalvelu Project xCloud on laajentanut testijakson aikana saatavilla olevien peliensä määrää 50 uudella pelillä. Uusien pelien joukosta löytyy muun muassa Devil May Cry 5, Tekken 7 ja Forza Horizon 4.

Myös palvelun tulevaisuudensuunnitelmia paljastettiin viikonlopun X019-tapahtumassa. Ensi vuonna pelaajat voivat pelata Android-puhelimillaan suoratoistona sekä itse ostamiaan pelejä että Xbox Game Passista löytyviä pelejä.

xCloud tekee ensi vuonna myös uusia aluevaltauksia maailmankartalla. Toistaiseksi vain Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Etelä-Koreassa saatavilla oleva palvelu saapuu vuonna 2020 ainakin Kanadaan, Japaniin ja läntiseen Eurooppaan. Suomen kuulumisesta Euroopan maihin ei ole tarkempaa tietoa.

Niin ikään ensi vuonna pystyy suoratoistopelaamiseen käyttämään myös uusia alustoja. Nyt xCloudia pystyy käyttämään vain Android-puhelimella, mutta tulevaisuudessa suunnitelmissa on tarjota se myös Windows 10:tä käyttäville tietokoneille ja "muille alustoille".

Laitevalikoima kasvaa myös ohjainten puolella. PlayStation 4:n Dualshock 4 ja Razerin peliohjaimet lisätään yhteensopivien bluetooth-ohjainten valikoimaan. Aikasemmin julkistettu Microsoftin patentti vihjaa myös mahdollisista mobiilipelaamiseen tarkoitetuista Xbox-ohjaimista.

Lähteet: Video Games Chronicle (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja