Xboxin takia tyttärensä tappanut vankilaan / Uutiset / pelaaja.fi

Xboxin takia tyttärensä tappanut vankilaan

31.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
140

Tyrone Spellman on tuomittu 47 vuoden vankeuteen alle kahden vuoden ikäisen tyttärensä murhasta. Spellman raivostui, kun tämän 17 kuukauden ikäinen tytär kaatoi Xbox 360:n kesken pelisession. Raivostunut isä hakkasi tyttärensä kuoliaaksi.

Murhasta syytetty Spellman tuomittiin 47 vuoden vankeuteen. Tuomittu pelasi pakkomielteisesti päivittäin Ghost Reconia eikä kestänyt, kun hänen päivärutiini rikkoutui. Syyttäjän mukaan Spellman käytti kuusi tuntia päivittäin pelaamiseen.

Lähde: Philly.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hirveitä uutisia. Uskon että ärsyttää jos kaadetaan konsoli,mutta voisihan sen lievemminkin hoitaa,eikä mennä noin äärimmäisyyksiin.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Huhhu, tälläisessä tapauksessa kyllä voi puhua pahemman luokan "riippuvuudesta", jos kerran ihminen on valmis tekemään tuollaista inhimillisen vahingon takia.. Eihän se lapsi edes mitä luultavammin ymmärtänyt mitä teki, kun vasta tuossa iässä lapsetkin alkavat sanomaan ekoja sanojaan. Tälläistä en kyllä haluaisi tapahtuvan missään maailmassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuli eilen luettua tästä ja aivan oikein tällaiselle paskakasalle. Loppuelämä jonkun nyrkkikyllikkinä eikä GR:tä tietoakaan.

Käyttäjän Kale kuva
Kale

Näin siinä käy kun pitää boxiaan pystyssä.

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Kyllä on kova meno ollut. Siis juuri näitä juttuja en käsitä miten edes voi lyödä tytärtää näin pienen jutun takia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuolla ukolla on taitanut olla pipi päässä.. Ei voida muuta kuin rukoilla hänen puolestaan, ettei hän joudu helevettiin.

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Tosiaan, onhan tuo aika radikaalisti toimittu, ja vielä oma tytär... Luulisi ihmisellä jonkun verran löytyvän sympatiaa, koska tuo tyttö ei selvästikään ollut edes tietoinen siitä, mitä teki. Voisipa jopa sanoa, että isällä oli jotain 'ongelmia'. Mutta minä en ole mikään tuomitsemaan häntä vankeuteen, saatika povaamaan häntä 'helvettiin', kuten vieras tuossa joku aika sitten... Tekee vaan oloni pahemmaksi, kun enemmän ihmisä kärsii asiasta. Tyttö on kuollut, sille ei voi enää mitään. Nyt isä tarvitsisi oikeaa hoitoa, mutta tietenkin vain jos hän itse haluaa yrittää palata yhteiskunta-kelpoiseksi. Hänen elämänsähän se on.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu,tuo on kyllä todella huolestuttavaa pelaamista. Senhän on aina ollut tarkoitus olla mukavaa ajanvietettä ja netissä jonkinsortin kaverillista kilpailua. Joillekkin se on vain niin iso asia että päässäkin pimahtaa. Toivon mukaan Jack Thompson ei jälleen hyökkää saman aiheen pariin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko uutinen se että lapsi kaatoi xboxin vai että isä tappoi lapsensa? :) Jos maitolasi olisi kaatunut, olisiko tälläistä uutista?
Tää tyyppi olisi todennäköisesti tehnyt pahaa vaikka xboxia ei olisi kaadettukaan... Onko siis xboxi syyllinen? :) hölmöä uutisointia...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

only in america...