XCOM 2 -kehittäjät painiskelevat suorituskykyongelmien parissa

Äskettäin julkaistu XCOM 2 on kerännyt kiitosta, mutta kritiikki kaikuu myös äänekkäästi pelin suorituskykyongelmien vuoksi.

11.2.2016 07:00

XCOM 2 -kehittäjä Firaxis Games on tietoinen peliä vaivaavista suorituskykyongelmista ja lupaa lähiaikoina helpotusta asiaan.

Viime viikolla julkaistu XCOM 2 on kerännyt kriitikoiden arvioissa lähes yksinomaan kiitosta, mutta pelin Steam- ja Metacritic-sivut on pullollaan kritiikkiä suorituskykyongelmien vuoksi. Lukuisat pelaajat kertovat XCOM 2:n olevan lähes pelikelvoton kaatuilujen ja ruudunpäivitysongelmien vuoksi. Firaxis vakuuttaa kuitenkin työskentelevänsä ongelmien ratkaisemiseksi paraikaa. Studion keskustelupalstalla julkaistun tiedotteen mukaan kehittäjät keräävät tietoa XCOM 2:ta vaivaavista suorituskykyongelmista ja lupaavat pelille tukea päivitysten muodossa.

Studio on myös julkaissut teknisten ongelmien ratkaisua helpottavan pikaoppaan, jonka avulla pelaajat voivat kokeilla ratkaista ongelmiaan ennen päivityksen saapumista. XCOM 2:n päivitykselle ei toistaiseksi ole paljastettu julkaisuaikataulua.

Varsin haastavaksi osoittautuneen XCOM 2:n haasteisiin voi hakea apua Pyykkösen mainiosta XCOM 2 oppaasta. XCOM 2 -arvostelun taas voi lukea helmikuun Pelaaja-lehdestä. Pelaajan tilaajat pääsevät tutustumaan arvioon myös verkossa!

Lähde: Firaxis Games

Lisää luettavaa