XCOM 2 saa oman versionsa maineikkaasta Long War -modista / Uutiset / pelaaja.fi

XCOM 2 saa oman versionsa maineikkaasta Long War -modista

7.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Reilun neljän vuoden takaisen XCOM: Enemy Unknownin suosittu modi Long War on saapumassa XCOM 2:een. Modia työstää alkuperäisen Long Warin kehittäjistä koostuva Pavonis Interactive, joka vielä tovi sitten tunnettiin nimellä The Long War Studios.

Pavonis on jo aiemmin tehnyt modeja XCOM 2:een pelin kehittäneen Firaxiksen tuella, ja mitä ilmeisemmin yhteistyö jatkuu vielä Long War 2:nkin kohdalla. Firaxis itse kun on ollut näkyvästi mukana modin julkistamisessa ja luvannut myös jatkaa siitä puhumista tulevaisuudessakin.

Yksityiskohtia Long War 2:sta ei ole vielä paljastettu, mutta oletettavissa sen perusideat jatkavat samaa linjaa edeltäjänsä kanssa. Odotettavissa lienee siis sotilaiden hallintaan aina vain raskaammin keskittyviä muutoksia, minkä lisäksi itse kampanjakokemuksesta tehtäneen vielä myös pidempi ja potentiaalisesti julmempi.

Modien lisäksi Pavonis on valmistellut myös kokonaan omaa Terra Invicta -taktikointipeliä. Tuotoksen olisi vielä jossain vaiheessa määrä hakea joukkorahoitusta Kickstarterin kautta.

Lähde: XCOM (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itselle ei XCOM lopulta iskenyt, joka taisi lopulta johtua siitä, että aloitin liian vaikealla mutta tässä on joka tapauksessa kehittäjillä juurikin oikea asenne. Pitää peliä ja yhteisöä (ja sitä kautta yhä lisää peliä) elossa tukemalla modailua ja muuta säätämistä, eikä ole heti iskemässä cease and desistiä kun joku laajentaa, korjaa tai rakentaa jotain pelin suhteen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En malta odottaa, että pääsen pelaamaan peliä tämän modin kanssa. Pelin suola on minulle nimenomaan yksittäisen sotilaan tärkeys ja yksityiskohtaiset statsit. Ikävää aloittaa tehtävä ilman lemppareita kun makaavat sairastuvalla viikkokausia etelään menneen edellisen tehtävän takia jne. Lisää tätä!