XCOM 2 sai julkaisupäivän – sota alieneita vastaan jatkuu sittenkin vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

XCOM 2 sai julkaisupäivän – sota alieneita vastaan jatkuu sittenkin vasta ensi vuonna

28.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Firaxiksen uusin taktikointipeli XCOM 2 ei saavukaan suunnitellusti kauppoihin vielä täksi vuodeksi. Kehitysstudio on tänään perjantaina vahvistanut, että alkujaan luvatun marraskuun sijaan XCOM 2:n onkin tarkoitus saada julkaisunsa nyt 5. helmikuuta.

– Olemme asettaneet riman jatko-osaa varten korkealle ja koko tiimi on työskennellyt kovasti varmistaakseen, että olemme tekemässä hyvää seuraajaa Enemy Unknownille. Tarvitsemme vain lisäaikaa voidaksemme tehdä parhaan mahdollisen pelin, Firaxis selittää pelin kotisivuilla.

Alkuperäinen lupaus XCOM 2:n marraskuisesta julkaisusta annettiin alkujaan viime kesäkuussa pelin virallisen julkistuksen yhteydessä. Tuolloin Firaxis ja kumppanit yllättivät monet myös ilmoittamalla, että ainakin alustavasti peli tullaan julkaisemaan yksinoikeudella Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Kolmen vuoden takaisesta XCOM: Enemy Unknownista poiketen XCOM 2 sijoittuu tapahtumiltaan tällä kertaa tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on ajautunut avaruusolioiden vallan alle. Sen sijaan siis, että pelissä keskityttäisiin enää Maan varsinaiseen puolustamiseen, on tarkoituksena nyt yrittää valloittaa se takaisin ihmiskunnan käsiin – niin huonolta idealta kuin se maailman kannalta kuulostaakin.

Lähde: XCOM (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Hyvä vaan, etteivät hätäile. Tuo tuntuikin tulevan vähän liian tiukalla aikataululla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä. Tarpeeksi pelattavaa loppuvuodesta muutenkin.

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush

Ei kyllä haittaa yhtään. Tällaisessa pelissä, missä vaikeustaso on kova ja kuolema pysyvää, ei ole tilaa bugeille. Komentaja jaksaa kyllä odottaa o7

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Eiköhän todellinen syy ole siinä, että syksyllä/jouluna tulee sen verran kovaa kamaa, ettei kannata jäädä niiden varjoon. Käy pian alan waket.

Lokakuu, witchering ensimmäinen lisäri, marraskuu black ops 3 ja Fallout 4.

Nostoja