XCOM: Enemy Unknown tupsahti varoittamatta uudelle alustalle

XCOM: Enemy Unknown on saapunut Plus-lisänimeä kantaen nyt myös PlayStatiin Vitalle. Julkaisu on hieman yllättävä, sillä huhujen rinnalla Vita-versiota ei oltu vahvistettu virallisesti.

23.3.2016 19:05

Firaxiksen jo lähemmäs neljä vuotta vanha taktikointipeli XCOM: Enemy Unknown on saapunut vähin äänin PlayStation Vitalle. XCOM: Enemy Unknown Plus -nimeä kantava pelin Vita-versio on ollut saatavilla PlayStation Storesta aina tiistaista lähtien ja siitä on pyydetty hintaa noin 20 euron edestä.

Julkaisija 2K Games ei ole ennen Enemy Unknown Plussan julkaisua missään vaiheessa ilmoittanut virallisesti, että Vita-versio olisi ollut edes työn alla. Sen saapumisesta saatiin kuitenkin aikoinaan vihjeitä muun muassa korealaisen ikärajaorganisaation kotisivuilta, joten aivan täysin puskista Vita-versio ei sentään ole maailmalle päässyt.

Ilmeisesti ensi viikolla PlayStation Vita -pelaajien pitäisi päästä käsiksi myös alunperin mobiililaitteilla debytoineeseen Civilization Revolution 2:een. Myöskin Plus-lisänimeä Vitalla kantavaa peliä odoteltiin laitteelle alkujaan joulukuuksi.

Lähde: PlayStation Store, PlayStation Blog

Lisää luettavaa