X-COM-henkeä uhkuva Xenonauts saa jatko-osan / Uutiset / pelaaja.fi

X-COM-henkeä uhkuva Xenonauts saa jatko-osan

9.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Early accessin kautta reilu vuosi sitten virallisesti julkaistu X-COM-henkinen taktikointipeli Xenonauts on saamassa jatkoa. Alkuperäisen pelin luonut Goldhawk Interactive teki julkistuksen luomalla Xenonauts 2:lle jo omat jo kotisivunsa, jotka tarjoavatkin myös jo ensimmäiset yksityiskohdat tulevasta pelistä.

Alkuperäiseen peliin nähden Xenonauts 2:n on tarkoitus uudistaa sarjaa niin sen pelattavuuden kuin ulkoasunkin osalta. Ensinnäkin peli on hyödyntämässä nyt täysin kolmiulotteista grafiikkaa uuden Unity-pelimoottorin voimin, minkä lisäksi varsinkin alienien toimintaa ja ilmataisteluja on hiottu laajalti. Tarinallisesti peli ei sen sijaan yritä edeltäjästään juuri poiketa, vaan Xenonauts 2 on tavallaan kuin omassa erillisessä aikajatkumossaan tapahtuva versio alkuperäisestä pelistä.

Kehittäjiensä mukaan Xenonauts 2:n on tehnyt mahdolliseksi niin tiimin ensimmäisestä pelistä saama kokemus kuin myös tietysti edellispelin kokema taloudellinenkin menestys. Goldhawkin poppoo toivoo saavansa Xenonauts 2:n pelaajien käsiin vielä vuoden 2017 puolella. Edeltäjänsä tapaan myös jatko-osan on määrä tehdä debyyttinsä ensin early access -julkaisuna.

Lähde: Xenonauts 2 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja