XCOM-henkinen Massive Chalice lähtee kesään täydessä sotisovassa / Uutiset / pelaaja.fi

XCOM-henkinen Massive Chalice lähtee kesään täydessä sotisovassa

17.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Double Finen järjestyksessään toinen joukkorahoitettu Kickstarter-peli Massive Chalice on saanut julkaisupäivän. Tim Schaferin sijaan tällä kertaa Iron Brigade -konkari Brad Muirin johdolla kehitetty peli on virallisesti valmis Windows-, Mac- ja Linux-koneita varten kesäkuun ensimmäinen päivä.

Nopeasti tämän jälkeen sen on määrä rantautua vielä myös Xbox Onelle.

Jo ennalta Massive Chalicea on myyty Steamin Early Access -osastolla varsin kattavassa muodossa. Virallisen julkaisun myötä pelin on kuitenkin määrä olla vielä aiempaa vakaampi ja sujuvampi pelikokemus, mikä näkyy sekä tasapainotusten että teknisten parannusten muodossa. Myös ohjaintuki saadaan samalla peliin.

Siinä missä Double Finen aikaisempi Kickstarter-peli Broken Age oli perinteinen seikkailupeli, on Massive Chalice hieman muun muassa XCOMilta ja Final Fantasy Tacticstilta lainaava vuoropohjainen taktikointipeli. Pelikokemus ei koostu Massive Chalicessa ei myöskään vain taistelemisesta, vaan hallitsemaan siinä päästään myös kokonaista kansakuntaa, jonka sotilaat voivat kuolla vanhuuteen ja jonka kyky tuottaa kyvykkäitä jälkeläisiä on avain menestykseen.

Peli rahoitettiin Kickstarterissa hyvin tarkalleen kaksi vuotta sitten. Rahaa sille annettiin reilut 1,2 miljoonaa dollaria.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja