XCOM-räiskinnästä yksinoikeussisältöä Xboxille – traileria pukkaa (päivitetty)

The Bureau: XCOM Declassified ei jää ilman lisäsisältöä. Xboxilla sitä itse asiassa saadaan muita enemmän.

19.6.2013 15:07

Elokuun 23. päivä viimein saapuvan The Bureau: XCOM Declassifiedin lisäsisältösuunnitelmia on jo valotettu. Julkaisija 2K Games on aikeissa tuoda peliin sen julkaisun jälkeen joukon tarinavetoisia lisäseikkailuja, jotka tarjoavat lisää näkemyksiä XCOM-organisaation alkuhetkistä.

Lisäsisältöpaketeista ensimmäinen saapuu yksinoikeudella Xbox 360:lle.

2K Games on samalla jakanut yksityiskohtia peliin liittyvistä ennakkotilauseduista. Tiettyjen jälleenmyyjien kanssa ennen julkaisua asioidessaan pelaajat voivat napata mukaansa niin ylimääräisen Codebreakers-sivutehtävän kuin myös plasmapistoolin.

Toisin kuin tavanomaiset X-COM-pelit, on The Bureau kolmannesta persoonasta kuvattu tiimipohjainen räiskintä. Tyystin peli ei kuitenkaan ole juuriaan hylännyt, sillä pelaaja voi toiminnankin keskellä jakaa muokattavissa oleville tiiminsä jäsenille käskyjä varsin tarkastikin. Kuolema pelissä on myös ainakin tiimijäsenille lopullinen.

Xbox 360:n ohella peli saadaan PlayStation 3:lle ja Windowsille.

Päivitys kello 17.57: Eurogamerin 2K Gamesilta saamien tarkennettujen tietojen mukaan ensimmäinen lisäsisältöpaketti on sittenkin Xbox 360:n yksinoikeus vain 30 päivän ajan.

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa