Yakuza 0:n matka Eurooppaan vahvistui virallisesti, ulos ensi vuonna

Pienien epäselvyyksien jälkeen Sega on vihdoin varmistanut, että Yakuza 0 saadaan vielä Eurooppaankin asti PlayStation 4 -version muodossa.

23.3.2016 20:16

Segan toimintaseikkailullisen Yakuza-mafioososarjan tuore osa Yakuza 0 on kuin onkin saapumassa vielä Eurooppaan. Sega on vahvistanut asian pelin tuoreimmalla trailerilla, kun vielä aiemmin joulukuussa se selitti, ettei pelin tulosta Eurooppaan oltu tehty vielä kunnollista päästöstä.

Tällä hetkellä Yakuza 0 on viimeisin Japanissa kauppoihin saatu kokokaan uusi Yakuza-pääsarjan osa. Nimensä mukaisesti peli on esiosa aiemmille Yakuza-sarjan peleille ja se sijoittaakin tapahtumansa aina kultaiselle 80-luvulle asti. Tapahtumiensa ajankohdasta huolimatta peliä tähdittää edelleen kuitenkin sarjan pääsankari Kazuma Kiryu yhdessä yakuza-tuttunsa Majima Goron kanssa.

Sekä Euroopassa että Amerikassa Yakuza 0 on näkemässä julkaisunsa ensi vuoden alussa. Länteen peli tuodaan näillä näkymin vain PlayStation 4 -version voimin, kun Japanissa pelistä on tehty versio myös PlayStation 3:lle.

Aiemmin tänä vuonna Japanissa julkaisunsa näki myös ensimmäisestä Yakuzasta PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle teetetty uusioversio Yakuza Kiwami. Parhaillaan japanilaisia markkinoita varten Sega valmistelee täksi vuodeksi myös Yakuza 6:ta, joka on ensimmäinen pelkästään PlayStation 4:lle kehitetty Yakuza-sarjan osa. Kummankaan edellä mainitun pelin tulosta länteen ei ole vielä varmuutta.

Lisää luettavaa