Yakuza-kehittäjät paljastivat kokonaan uuden pelisarjan – tältä näyttää PS4:lle matkaava Project Judge / Uutiset / pelaaja.fi

Yakuza-kehittäjät paljastivat kokonaan uuden pelisarjan – tältä näyttää PS4:lle matkaava Project Judge

10.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Yakuza-sarjaa tehnyt Segan oma Ryu Ga Gotoku Studios on paljastanut kokonaan uuden nimikkeen PlayStation 4:lle. Japanissa joulukuussa ja lännessä ensi vuoden puolella julkaisunsa saa täällä toistaiseksi työnimellä Project Judge tunnettu peli, joka vaihtaa gangsterihommat etsivä- ja oikeussalidraamaan.

Maineikkaan japanilaisnäyttelijä Takuya Kimuran tähdittämä Project Judge kertoo puolustusasianajajan työt yksityisetsivän hommiin vaihtaneesta Takayuki Yagamista, joka päätyy ratkomaan rikoksia modernissa Tokiossa. Tämä tarkoittaa tietysti monenlaisten seikkailullisten tutkimustöiden tekemistä, mutta yhtälailla mukana on hyvin Yakuza-henkistä toimintaa ja draamaa. Peliä onkin kovasti jo pelaajien toimesta kuvailtu Yakuzan ja Ace Attorneyn ristisiitokseksi.

Japanissa peli tunnetaan virallisesti nimellä Judge Eyes: Shinigami no Yuigon.

Runsaasti pelikuvaa ja tarinanäytteen tulevasta voi katsoa oheisista videoista. Pätkät on puhuttu japaniksi, mutta niihin on mahdollista kytkeä päälle englanninkielinen tekstitys.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kiinnostaisi tietää tapahtuuko tämä samassa maailmassa Yakuza-pelisarjan kanssa vai onko tämä täysin oma maailmansa?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Sehän vaikutti erittäin mielenkiintoiselta. Olisi tosiaan aika päheää, jos jotain crossoveria Yakuzan kanssa olisi.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Vaikuttaa aika mässyltä setiltä, mutta trailerin perusteella jäin kaipailemaan nimenomaan sitä Phoenix Wrightin tyylistä oikeussalidraamaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oh yes!

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari
Lainaus Angel of Death

Kiinnostaisi tietää tapahtuuko tämä samassa maailmassa Yakuza-pelisarjan kanssa vai onko tämä täysin oma maailmansa?

Pelikuvavideon perusteella Kamurochon turhankin tutuilta kaduilta ei päästä näemmä karkuun edes täysin uudessa pelisarjassa. Myös Yakuza 6:sta tuttu maskottihahmo bongattu.