Yakuza-mätkintää, skeittausta, tanssia ja koiran ulkoiluttamista – Lost Judgment -pelikuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Yakuza-mätkintää, skeittausta, tanssia ja koiran ulkoiluttamista – Lost Judgment -pelikuvaa julki

9.07.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Yakuza-mätkintää, skeittausta, tanssia ja koiran ulkoiluttamista – Lost Judgment -pelikuvaa julki

Sega on julkaissut pelikuvatrailerin Judgment-seikkailunsa tulevasta seuraajasta, Lost Judgmentista. Yakuza-sarjan etsivädraamaan keskittyvä sivuosa on näytetyn perusteella saamassa mukavasti lihaa luiden ympärille, sillä mukaan on ympätty pelillisten uudistusten lisäksi kasa uusia minipelejä.

Päällimmäisimpänä Lost Judgment päästää rikostutkimuksen kupeessa mätkimään Kamurochon ja Jokohaman konnia sillä perinteisemmällä Yakuza-taistelumekaniikalla, jonka varsinainen Yakuza-sarja on korvannut myös jatkossa vuoropohjaisilla yhteenotoilla. Ylipäätään Lost Judgmentissa liikkumista on viilattu aiempaa ketterämpään suuntaan, sillä Takayuki Yagami voi nyt kiipeillä ja juosta seiniä pitkin hupenevan kuntomittarin kera.

Mukaan kaavailluista minipeleistä trailerilla nähdään ainakin Tony Hawk -henkistä skeittausta, nyrkkeilyä, tanssirytmipeliä ja bōsōzoku-moottoripyöräilyä. Näyttäisipä jopa koiran ulkoiluttaminen olevan osa Yagamin nykyarkea.

Lost Judgment julkaistaan 24. syyskuuta PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja